Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Marie ble helbredet i Telekirken

Marie Søbstad ble helbredet på møte i Telekirken, hvor hun er fast gjest på onsdagskveldene.
Marie Søbstad på Averøy er fast gjest i Telekirken på onsdagskveldene (820 43230). På et av telefonmøtene ble hun helbredet i lungene.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

– Hver onsdag kveld klokken 21 ringer jeg Telekirken for å høre på Svein-Magne, forteller den trofaste «telekirkegjengeren».

Hver onsdag kveld holder Svein-Magne Pedersen telefonmøte der han forkynner evangeliet, innbyr til frelse og ber for syke.

– Legg hånden på hodet ditt, sa han til Marie da han skulle be for henne en kveld.

Legen hadde sagt til henne at hun hadde fått noe på lungene. Medisinen hun fikk gav henne bare utslett. Nå trengte hun helbredelse.

– Etter at Svein-Magne ba for meg, begynte jeg å verke i hele hodet. Jeg verket så ille at jeg nesten måtte skrike. Jeg har aldri vært ute for slikt før. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, forteller hun.

Til slutt stoppet smertene, og hun la seg til å sove. Morgenen etter ble det full opprensking.

– Det begynte å komme ut masse slim fra lungene. Jeg måtte gå på badet og spytte det ut. Etter det har jeg ikke kjent noe mer til plagene, sier Marie.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15