Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet gjennom videokassett

VIDEOHELBREDELSE: Greta Lyngøy tar stadig frem opptaket av Svein-Magne Pedersen som ber for syke på Lønning Direkte.
Da Svein-Magne Pedersen for første gang ba for syke på Lønning Direkte på TV2 i 1995, tok Greta Lyngøy opp programmet på video. Den kassetten har hun tatt frem mange ganger siden.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

– Fire måneder etter at programmet ble sendt, fikk jeg store problemer med øynene. Tårene rant så kraftig at jeg nesten måtte legge opp drenering under øynene for å samle opp alt vannet. Dette pågikk i tre døgn. Så bestemte jeg meg for å kontakte legen dagen etter, forteller kvinnen fra Brønnøysund.

– Utpå natten hadde jeg det helt forferdelig. Jeg gikk frem og tilbake uten å få sove. Da kom jeg til å tenke på dette opptaket. Jeg fant fram videokassetten, og spilte av den delen hvor Svein-Magne ba om helbredelse for syke seere. Idet han sa amen og bønnen var slutt, var plagene helt borte fra øynene. Tårene rant ikke mer, og jeg kunne legge meg og sove. Siden har jeg spilt av dette programmet for mange andre, sier Greta Lyngøy, som fortsatt tar godt vare på kassetten fra 1995.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15