Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet gjennom videokassett

VIDEOHELBREDELSE: Greta Lyngøy tar stadig frem opptaket av Svein-Magne Pedersen som ber for syke på Lønning Direkte.
Da Svein-Magne Pedersen for første gang ba for syke på Lønning Direkte på TV2 i 1995, tok Greta Lyngøy opp programmet på video. Den kassetten har hun tatt frem mange ganger siden.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

– Fire måneder etter at programmet ble sendt, fikk jeg store problemer med øynene. Tårene rant så kraftig at jeg nesten måtte legge opp drenering under øynene for å samle opp alt vannet. Dette pågikk i tre døgn. Så bestemte jeg meg for å kontakte legen dagen etter, forteller kvinnen fra Brønnøysund.

– Utpå natten hadde jeg det helt forferdelig. Jeg gikk frem og tilbake uten å få sove. Da kom jeg til å tenke på dette opptaket. Jeg fant fram videokassetten, og spilte av den delen hvor Svein-Magne ba om helbredelse for syke seere. Idet han sa amen og bønnen var slutt, var plagene helt borte fra øynene. Tårene rant ikke mer, og jeg kunne legge meg og sove. Siden har jeg spilt av dette programmet for mange andre, sier Greta Lyngøy, som fortsatt tar godt vare på kassetten fra 1995.


Publisert:
2009-10-01


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2009

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15