Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Velkommen til sjelesorg!

Det er privilegium for meg å ønske mennesker med indre sår og traumer velkommen til vårt nye senter! Gjennom god sjelesorg kan Gud løse alle indre problemer.

Hver fjerde telefon ved senteret har med nerver å gjøre. «Jeg ringte deg og fikk forbønn av deg og ble momentant helbredet for nerveproblemer,» skrev en dame nylig til meg. Det er alltid gledelig å få tilbakemeldinger på helbredelse. Det gjelder fysiske helbredelser såvel som indre. Hver uke har jeg gleden av å kunne be for flere tusen mennesker. Det kommer jeg til å fortsette med helt til Herren henter meg hjem. Min erfaring er at svært mange problemer kan løses gjennom bare noen minutter med samtale og bønn. For det er Gud som gjør underet.

Men noen ganger trenger vi å gå dypere til verks enn bare gjennom en kort samtale og bønn. Det kan være dype sår man trenger mere tid til å behandle gjennom samtale. Noen trenger å få hjelp til å forstå problemet og sammen med en sjelesørger finne løsninger som Gud har for den enkelte. Her kommer nådegaven til å hjelpe inn. Noen er blitt utrustet til å løse opp knuter som er vanskelig å finne en vei ut av. I samarbeid med Den Hellige Ånd kan ethvert problem løses.

I fjor sommer ansatte MJL Anne Katrine og Per Arne Ravnå som arbeidere ved vårt senter i Vennesla. Begge er faglig dyktige og har god utdannelse og lang erfaring som rådgivere innen skolesektoren (Anne Katrine) og NAV (Per Arne). I løpet av det første året har de hatt en god del sekretærjobb og en del samtaler med folk på telefonen. De har også hjulpet noen med sjelesorg gjennom avtalt tid på senteret. Per Arne er først og fremst ansatt som koordinator for mine møter rundt om i landet. Han gjør en god jobb der.

Men 1. september går Anne Katrine inn i halv post som sjelesørger ved vårt senter. Anne Katrine har en vond fortid. I mange år var hun offer for mange seksuelle overgrep, men gjennom Guds visdom, kjærlighet og kraft er hun blitt totalt restaurert. Hun har fått oppleve livets traumer og smerter, men Gud grep inn og ga henne en tjeneste: Å hjelpe mennesker som har gått gjennom det samme som henne, eller andre vonde opplevelser.

Både hun og Per Arne er også dyktige til å hjelpe mennesker som har ekteskapsproblemer eller andre vanskeligheter i livet. Noen ganger vil Per Arne hjelpe til der det trengs en mannlig veileder.

Du trenger ikke lenger å gå med din smerte og sorg. Ta straks kontakt med Anne Katrine for samtale på telefonen eller personlig fremmøte på senteret. Her kan man avtale tid. Telefon: 820 75070.

For noen år siden skrev Anne Katrine en bok som beskrev hennes store smerte etter en vond barndom og ungdom. Boken «Aldri mer et offer» beskriver hennes traumer etter mange overgrep og hvordan Gud løste henne og ga henne indre helbredelse og en tjeneste som sjelesørger. Den er nå til salgs fra vårt kontor. Se annonsen nedenfor.

Svein-Magne


Publisert:
2009-10-01


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2009

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15