Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Hadde tre måneder igjen å leve ... men solveig fikk hjelp fra Gud

JUBLENDE GLAD: Solveig Holter fra Lørenskog jubler etter at dødsdommen på grunn av voksende lever ble annullert gjennom forbønn hos Svein-Magne.
Uten et eneste lysglimt av håp hadde legene gitt henne dødsdommen. Solveig Holters voksende lever ville føre henne i døden i løpet av tre måneder. Men så fikk hun Svein-Magnes telefonnummer av en venninne på OBS!

Solveig Holter (63) gikk slukøret inn på OBS! hjemme på Lørenskog litt ut på nyåret i 1999. Hun hadde fått diagnosen voksende lever, og legene hadde gitt henne tre måneder igjen å leve.

– Det var så mange tanker som gikk gjennom hodet på meg, og jeg var veldig deprimert. Legene kunne ikke hjelpe meg, så jeg følte meg overlatt til meg selv, forteller hun. Mens hun stod der ved fruktdisken, kom en venninne bort til henne og spurte hvordan det gikk.

– Jeg fortalte henne om min skjebne, men hun visste hva jeg burde gjøre. Hun gav meg telefonnummeret til Svein-Magne og oppmuntret meg til å ringe til ham for å få forbønn. Jeg hadde jo ingenting å tape, så dermed ringte jeg til kontoret i Vennesla med en gang.

Lever fortsatt

Det var ingen vanlig samtale som fant sted. Etter å ha presentert seg og fortalt om sykdommen, begynte Svein-Magne å be.

– Da var det som om det gikk en knyttneve inn i leveren, og så ble jeg helt varm i hele kroppen. Det var en merkelig opplevelse, forteller Solveig.

Da hun kom til røntgen på Sentralsykehuset i Akershus noe senere, måtte legene slukøret konstatere at leveren var helt frisk.

– De var mer overrasket enn meg, og kunne ikke forstå at det gikk an. Og jeg lever fortsatt den dag i dag, ler Solveig.

Hun har vært på to kontroller, og begge bekrefter at alt står bra til med levra.

Smertefrie hofter

Da Svein-Magne besøkte Rælingen den 17. – 18. mars i år, kom Solveig dit og vitnet om hva som hadde skjedd. I tillegg fikk hun forbønn for leddgikt i hoftene. Dersom hun satt eller stod en stund, stivnet leddene slik at hun hadde problemer med å gå.

– Jeg så vel ut som en gammel kjerring, for å si det rett ut, forklarer hun lattermildt. Men etter forbønnen har hun ikke hatt smerter i hoftene sine.

– Nå går jeg uten problemer selv om jeg har vært i ro en stund. Det er deilig, sier hun takknemlig.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15