Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Sover som en stein etter forbønn i Lørenskog

OPPOVER: Lydia Malaka fikk en bedre hverdag da søvnen vendte tilbake.
Afrikanske Lydia Malaka fikk håp for sin søvnløshet mens hun så et TV–program fra God Channel. Fire uker senere hadde hun bønnesvaret i lomma!

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

– Nå sover jeg som en stein! forteller hun til Legedoms lesere og til TV2 som også har fått hennes historie.

Det var i jobben som hjelpepleier på nattskift at Lydia mistet den naturlige døgnrytmen og dermed søvnen. I tillegg hadde hun ofte mareritt. Hun ble surrete og mistet hukommelsen.

– Jeg skulle for eksempel hente veska mi, men så kom jeg tilbake med en stol i stedet!

I to år pågikk dette, og livet som alenemor i Norge ble utmattende. I tillegg opplevde hun også til stadighet å bli misforstått. Avvisning og isolasjon tynget henne.

Et håp

Så en dag fikk hun se Svein-Magne forkynne på et TV-program på God Channel.

Programmet ga henne nytt mot, kanskje kunne han hjelpe henne?

Fire uker senere skulle Pedersen ha møter i Regnbuen Kristne Fellesskap i Lørenskog. Lydia tok turen fra Eidsvoll hvor hun og sønnen bor. Nå skulle hun teste ut om håndspåleggelse ville hjelpe.

– Neste dag var alt annerledes! Jeg sov som en stein, og har gjort det siden!

Lydias energi og livslyst har endelig vendt tilbake, nå våkner hun og kjenner seg uthvilt.

– Jeg begynte å trene med det samme, begynte å jogge, forteller hun ivrig.

Rollebytte

Lydia gleder seg også over større harmoni i forholdet til andre mennesker, og det er slutt på den tida da hun ikke så forskjell på ei håndveske og en kjøkkenstol!

Kvinnen fra Kamerun har med begeistring fortalt vitnesbyrdet sitt til TV2. Reporter Ingunn Kyrkjebø arbeider med et program om den åndelige oppvåkningen i Norge. Programmet sendes til høsten.


Publisert:
2009-09-30


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2009

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15