Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
13 søkte frelse på Helgeland

FRA HELE DISTRIKTET: Folk kom tilreisende fra mange steder i Nordland og Trøndelag.
Inger Moen Horn fikk bedre hørsel og friske knær, etter at Svein-Magne Pedersen ba for henne på helbredelsesmøte i Brønnøysund.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Det kom folk fra Hemnesberget i nord til Leksvik i sør, da Misjonen Jesus Leger arrangerte helbredelsesmøter i Sømna og Brønnøysund 6. og 7. juni. Svein-Magne Pedersen forkynte evangeliet, og til sammen 13 personer kom frem for å ta imot Jesus som sin frelser. Evangelisten ba for syke til langt ut i de små timer, og mange opplevde at Guds helbredende kraft rørte ved dem under forbønn.

Helbredet der hun satt

Inger Moen Horn var en av dem som tok turen til møtet i Brønnøysund. Det gjorde hun også da Svein-Magne hadde møter der i 1996, og den gangen opplevde hun å bli helbredet i begge anklene da han ba for henne. Røntgenbilder fra sykehuset i Brønnøysund hadde påvist forkalkning i begge anklene, noe hun hadde vært plaget av i et års tid.

– Mens jeg satt i møtet, kjente jeg en vibrasjon i beina. Jeg trengte egentlig ikke å gå frem, for jeg var blitt helbredet der jeg satt, forteller hun.

Slik ble det denne gangen også. Nå var det høyre kne som var blitt plagsomt.

– Jeg fikk en forstrekning i muskulaturen bak kneet for et års tid siden, og knærne har vært svake siden. Legen sa jeg kom til å være plaget lenge, og at det ikke var så mye å gjøre med det, forteller hun.

Det siste året har hun ikke kunnet gå i trapper uten krykke, fordi kneet kunne svikte når som helst. Men da Svein-Magne ba en felles bønn om helbredelse for alle i salen, ble det forandring. Akkurat som den gangen for 13 år siden, kjente hun en vibrasjon på det syke stedet.

– Du trenger ikke be for meg, for jeg er allerede helbredet, fortalte hun fremme i forbønnskøen.

Forbønn fikk hun likevel, men knærne var egentlig allerede blitt gode, mener hun.

– Den kvelden kunne jeg gå hjem uten at det var noe problem. Siden har jeg kunnet gå hvor som helst, stråler hun.

I møtet ba Svein-Magne også for hørselen hennes, som hadde vært sterkt nedsatt de siste to årene. Kort tid før møtet hadde hun fått høreapparater. Da Svein-Magne la hendene på ørene hennes, begynte hun straks å høre godt. Siden har hun ikke hatt bruk for de nye høreapparatene.

Tenner og rygg

Godt over midnatt sto Tom Erickson og ventet på forbønn, da Svein-Magne spurte om noen hadde problemer med tennene. Han følte Gud minnet ham spesielt om akkurat det. Tom hadde egentlig bare planlagt å be om forbønn for ryggen, som lenge hadde vært plaget på grunn av skiveutglidning, men da spørsmålet kom så konkret, meldte han behovet for en tannhelbredelse. I halvannet år hadde han slitt med betennelse i en rotfylling, og tannlegens betennelsesdempende medisiner var ikke nok til å få bukt med problemet.

– Jeg fikk sterke smerter i hele munnen hvis jeg tygde med den tanna, forteller han.

– Da Svein-Magne ba for meg, forsvant smertene i tanna med det samme, og siden har betennelsen vært borte.

Så var det ryggen da. Helt siden han overanstrengte ryggen under et arbeidsoppdrag i forsvaret i 1983, har ryggen vært vrang. I år 2000 ble det tatt røntgenbilder som viste skiveutglidning.

– Ryggen klikket ofte når jeg anstrengte den. Hvis jeg skuffet snø eller løftet litt tungt, kunne jeg plutselig få sterke smerter, og så måtte jeg være borte fra jobben flere dager for å komme meg igjen. Mange ganger var det også svært smertefullt å ligge, forteller han.

– Det er noe som går ut, sa han mens Svein-Magne ba for ryggen hans.

– Ryggen ble skikkelig vond da han ba, forteller Tom senere.

– Jeg fikk kjempesmerter, og det var like før jeg måtte sette meg rett ned. Da jeg dro hjem, gjorde det fortsatt vondt. I flere dager fortsatte det å gjøre vondt og murre bak i ryggen. Men så begynte ryggen å bli gradvis bedre. Etter to uker var smertene borte, og siden har ryggen vært god, sier han.

HELBREDET: Ryggen ble god og tannkjøttbetennelsen ble borte etter at Tom Erickson fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen.

HELBREDET: Inger Moen Horn la bort høreapparatene etter at Svein-Magne Pedersen ba for henne. Hun ble også god i knærne.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15