Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
13 søkte frelse på Helgeland

FRA HELE DISTRIKTET: Folk kom tilreisende fra mange steder i Nordland og Trøndelag.
Inger Moen Horn fikk bedre hørsel og friske knær, etter at Svein-Magne Pedersen ba for henne på helbredelsesmøte i Brønnøysund.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Det kom folk fra Hemnesberget i nord til Leksvik i sør, da Misjonen Jesus Leger arrangerte helbredelsesmøter i Sømna og Brønnøysund 6. og 7. juni. Svein-Magne Pedersen forkynte evangeliet, og til sammen 13 personer kom frem for å ta imot Jesus som sin frelser. Evangelisten ba for syke til langt ut i de små timer, og mange opplevde at Guds helbredende kraft rørte ved dem under forbønn.

Helbredet der hun satt

Inger Moen Horn var en av dem som tok turen til møtet i Brønnøysund. Det gjorde hun også da Svein-Magne hadde møter der i 1996, og den gangen opplevde hun å bli helbredet i begge anklene da han ba for henne. Røntgenbilder fra sykehuset i Brønnøysund hadde påvist forkalkning i begge anklene, noe hun hadde vært plaget av i et års tid.

– Mens jeg satt i møtet, kjente jeg en vibrasjon i beina. Jeg trengte egentlig ikke å gå frem, for jeg var blitt helbredet der jeg satt, forteller hun.

Slik ble det denne gangen også. Nå var det høyre kne som var blitt plagsomt.

– Jeg fikk en forstrekning i muskulaturen bak kneet for et års tid siden, og knærne har vært svake siden. Legen sa jeg kom til å være plaget lenge, og at det ikke var så mye å gjøre med det, forteller hun.

Det siste året har hun ikke kunnet gå i trapper uten krykke, fordi kneet kunne svikte når som helst. Men da Svein-Magne ba en felles bønn om helbredelse for alle i salen, ble det forandring. Akkurat som den gangen for 13 år siden, kjente hun en vibrasjon på det syke stedet.

– Du trenger ikke be for meg, for jeg er allerede helbredet, fortalte hun fremme i forbønnskøen.

Forbønn fikk hun likevel, men knærne var egentlig allerede blitt gode, mener hun.

– Den kvelden kunne jeg gå hjem uten at det var noe problem. Siden har jeg kunnet gå hvor som helst, stråler hun.

I møtet ba Svein-Magne også for hørselen hennes, som hadde vært sterkt nedsatt de siste to årene. Kort tid før møtet hadde hun fått høreapparater. Da Svein-Magne la hendene på ørene hennes, begynte hun straks å høre godt. Siden har hun ikke hatt bruk for de nye høreapparatene.

Tenner og rygg

Godt over midnatt sto Tom Erickson og ventet på forbønn, da Svein-Magne spurte om noen hadde problemer med tennene. Han følte Gud minnet ham spesielt om akkurat det. Tom hadde egentlig bare planlagt å be om forbønn for ryggen, som lenge hadde vært plaget på grunn av skiveutglidning, men da spørsmålet kom så konkret, meldte han behovet for en tannhelbredelse. I halvannet år hadde han slitt med betennelse i en rotfylling, og tannlegens betennelsesdempende medisiner var ikke nok til å få bukt med problemet.

– Jeg fikk sterke smerter i hele munnen hvis jeg tygde med den tanna, forteller han.

– Da Svein-Magne ba for meg, forsvant smertene i tanna med det samme, og siden har betennelsen vært borte.

Så var det ryggen da. Helt siden han overanstrengte ryggen under et arbeidsoppdrag i forsvaret i 1983, har ryggen vært vrang. I år 2000 ble det tatt røntgenbilder som viste skiveutglidning.

– Ryggen klikket ofte når jeg anstrengte den. Hvis jeg skuffet snø eller løftet litt tungt, kunne jeg plutselig få sterke smerter, og så måtte jeg være borte fra jobben flere dager for å komme meg igjen. Mange ganger var det også svært smertefullt å ligge, forteller han.

– Det er noe som går ut, sa han mens Svein-Magne ba for ryggen hans.

– Ryggen ble skikkelig vond da han ba, forteller Tom senere.

– Jeg fikk kjempesmerter, og det var like før jeg måtte sette meg rett ned. Da jeg dro hjem, gjorde det fortsatt vondt. I flere dager fortsatte det å gjøre vondt og murre bak i ryggen. Men så begynte ryggen å bli gradvis bedre. Etter to uker var smertene borte, og siden har ryggen vært god, sier han.

HELBREDET: Ryggen ble god og tannkjøttbetennelsen ble borte etter at Tom Erickson fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen.

HELBREDET: Inger Moen Horn la bort høreapparatene etter at Svein-Magne Pedersen ba for henne. Hun ble også god i knærne.

Publisert:
2009-09-28


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2009

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15