Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Han skulle bare hente noen…

HELBREDET: Paul Saurs hofte tåler nå større belastninger enn på fem år.
Paul Saur hadde ikke tenkt seg på Svein-Magne Pedersens møte i Steinkjer den 8. februar i år, men sa seg villig til å være sjåfør for tre andre. Da han kom innom for å hente dem, fikk han en uventet opplevelse.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Forbønnskøen var enda lang da Paul kom innom rådhuset i Steinkjer rundt midnatt for å se om ikke møtet snart nærmet seg slutten, slik at han kunne kjøre passasjerene hjem igjen. Han slo seg ned i salen og så på at evangelisten ba for folk.

– Nå tar vi fem minutter pause, sa Svein-Magne. Mens folk i salen lyttet til en sang fra scenen, gikk han rett bort og satte seg ved siden av den ganske nyankomne sjåføren, som verken hadde kølapp eller planer om å søke forbønn.

Hofteproblemer

– Har du problemer med en fot? Spurte Svein-Magne. Paul svarte bekreftende på det. For fem år siden opererte han inn protese i begge hoftene. Operasjonssåret på høyre side grodde fint, men på venstre side satte det seg en bakterieinfeksjon som svekket muskulaturen kraftig. Etter dette orket den ellers godt trente 81-åringen ikke særlig mye fysiske anstrengelser, og han våget aldri å gå særlig langt til fots.

– Det blir fort overbelastning når muskulaturen er så svak, så hvis man beveger seg mye, kommer det en del smerter, forklarer han.

Musklene styrket

Pauls hofte gjorde vondt mens han satt der i salen, og Svein-Magne la hendene på den.

– Det ble varmt, og så sluttet det å gjøre vondt, sier Paul.

I samtale med Legedom tre uker senere kan Paul fortelle at formen er bedre enn på lenge. De svake musklene ble styrket gjennom forbønn, og nå klarer han større anstrengelser enn på mange år.

– Nå har jeg akkurat vært ute på taket og lagt på igjen noen takstein som hadde rast ned. Det hadde jeg aldri greid hvis ikke Pedersen hadde lagt hendene på meg, smiler han.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15