Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
11 FRELST PÅ FREKHAUG

Frekhaug Bibelsenter med pastor Trond Thaule i spissen arrangerte teltmøter på Frekhaug ved Bergen i tiden 5. til 9. august. Flere talere forkynte evangeliet friskt og enkelt. Blant gjestetalerne var blant andre evangelist Ronald Gundersen. Teltet hadde han selv eid tidligere, men nå hadde han solgt det til venner i Bergen. Sissi Kringlebotn sang himmelen ned på jorden.

I helgen 8. og 9. august talte jeg på kveldsmøtene. Det var inspirerende å oppleve at 11 ga til kjenne at de ville bli frelst. To av dem var muslimske menn. Utover kveldene og nettene gjorde Gud mange mirakler, til stor glede til de fremmøtte. Dessverre hadde jeg ikke journalist med meg denne helgen. Men de som ble helbredet, deler nok gladmeldingene med mange andre.

Svein-Magne


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15