Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Jeg ble fri fra Menieres og struma i et nu

OPPFYLT ØNSKE: Gerd Marie Foss foretrakk håndspåleggelse i stedet for piller og operasjon.
Gerd Marie Foss led av den medisinsk «uhelbredelige» sykdommen Menieres. I tillegg hadde hun struma, men våget ikke la seg operere . Kunne troen på Gud hjelpe henne, eller måtte hun slite med sykdom resten av livet?

Ørespesialisten hennes i Oslo sa: Du vil aldri bli kvitt Menieres! – Det var en forferdelig beskjed å få, sier Gerd alvorlig.

Når hun førte en samtale, kjentes det som å snakke i en bøtte. Hun hadde fryktelig øresus – rene lurvelevenet, som hun selv sier. Det minnet om lyden av et fossefall.

Gerd hadde mye hodepine, særlig over panna og i bihulene. Plagene ble stadig verre, til sist måtte hun avslutte yrkeskarrieren. Kvinnen fra Skedsmo hadde da hatt Menieres i cirka ti år.

Momentant

Så i 1998/99 var det endelig helbredelsesmøte i nabokommunen, Rælingen. Svein-Magne skulle betjene de syke, og Gerd hadde sånn tro for å bli bra!

– Jeg ble helbredet i et nu! Hun ler. Det ble helt stille i ørene, og har vært det siden.

Etter at helbredelsen var et faktum, besøkte hun nok en gang ørespesialisten. Det var samme mann som noen år tidligere hadde kommet med den nedslående beskjeden. Hun fortalte om møtet.

– Han ble henrykt, og viste tommelen opp, hadde aldri tidligere hørt om noen som var kvitt Menieres!

Gerd er glad som ei lerke når hun forteller om det store bønnesvaret. Ettersom vi befinner oss på Romerike burde jeg vel si «glad som en kanarifugl» ettersom det lokale fotballaget og dets supportere kaller seg det.

Plutselig vekk!

Moren, som tidlig ble enke, døde etter en komplisert strumaoperasjon.

– Mamma ble lurt inn i døden, hun ville ikke opereres, var redd narkose. Likevel lot hun seg overtale. En uke etter operasjonen døde hun av narkosesjokk. Tapet av moren gjorde at Gerd mistet tiltro til leger og sykehus.

Da hun selv fikk struma som 30-åring, bestemte hun seg for aldri å la seg operere.

– Kulen på halsen kunne flyttes fram og tilbake, den vokste utover og var av det farlige slaget. For ett år siden sto Gerd nok en gang i forbønnskøen, denne gang på Regnbuen Kristne Fellesskap på Lørenskog.

– Jeg nevnte ikke kulen for Svein-Magne, hadde andre ting på hjertet. Det var sent og vi var i ferd med å gi opp da Pedersen stilte oss opp på geledd og ba en fellesbønn. – Plutselig var kulen vekk! Gerd ler og strekker hals for å vise frem resultatet.

– Har du fortalt det til mange?

– Mange? Jeg forteller det til alle! Det er helt utrolig!

Gerd som nå er blitt 82 år, gleder seg over alle mulighetene livet har å tilby. Troen på Gud er blitt styrket etter det hun har opplevd. Hun er jevnlig i Metodistkirken i Lillestrøm hvor hun får næret troen på en Gud som gjør det «umulige» mulig.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15