Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ble kvitt forkalkning

HELBREDET: Etter en uke med salveduk hadde ikke Bjørg Karlsen for-kalkning i skulderen lenger.
Etter at Bjørg Karlsen hadde gått med salveduk fra Svein-Magne Pedersen på seg i noen uker, var forkalkningen i den høyre skulderen borte.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

På slutten av 1990-tallet jobbet Bjørg som informasjonskonsulent i Kirkens Nødhjelp. Hun fikk etter hvert stadig større problemer med den høyre skulderen sin, og konsulterte bedriftshelsesenteret i Oslo. De tok røntgenbilder som viste at hun hadde fått forkalkning i skulderen.

– Det er vanskelig å gjøre noe med dette, så du må bare prøve å leve med det, sa legen, og tilbød smertestillende tabletter.

Etter å ha vært plaget i et par måneder, dro Bjørg på helbredelsesmøte i Betel Trondheim i 1998. Der fikk hun forbønn av Svein-Magne Pedersen. Hun merket ingen umiddelbar forandring etterpå, men hun fikk med seg en salveduk som hun begynte å gå med. Etter en ukes tid kom bønnesvaret.

– Du verden, armen fungerer jo normalt! utbrøt hun plutselig en dag.

Armen som så vidt ville løfte seg, kunne hun nå løfte rett i været.

Elleve år etterpå dukket Bjørg opp på Svein-Magnes seminar på alternativmessen i Kongsberg, hvor hun kunne fortelle at hun ikke har vært plaget med forkalkning siden den gang.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15