Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ble kvitt forkalkning

HELBREDET: Etter en uke med salveduk hadde ikke Bjørg Karlsen for-kalkning i skulderen lenger.
Etter at Bjørg Karlsen hadde gått med salveduk fra Svein-Magne Pedersen på seg i noen uker, var forkalkningen i den høyre skulderen borte.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

På slutten av 1990-tallet jobbet Bjørg som informasjonskonsulent i Kirkens Nødhjelp. Hun fikk etter hvert stadig større problemer med den høyre skulderen sin, og konsulterte bedriftshelsesenteret i Oslo. De tok røntgenbilder som viste at hun hadde fått forkalkning i skulderen.

– Det er vanskelig å gjøre noe med dette, så du må bare prøve å leve med det, sa legen, og tilbød smertestillende tabletter.

Etter å ha vært plaget i et par måneder, dro Bjørg på helbredelsesmøte i Betel Trondheim i 1998. Der fikk hun forbønn av Svein-Magne Pedersen. Hun merket ingen umiddelbar forandring etterpå, men hun fikk med seg en salveduk som hun begynte å gå med. Etter en ukes tid kom bønnesvaret.

– Du verden, armen fungerer jo normalt! utbrøt hun plutselig en dag.

Armen som så vidt ville løfte seg, kunne hun nå løfte rett i været.

Elleve år etterpå dukket Bjørg opp på Svein-Magnes seminar på alternativmessen i Kongsberg, hvor hun kunne fortelle at hun ikke har vært plaget med forkalkning siden den gang.


Publisert:
2009-07-28


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2009

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15