Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet for andre gang

HELBREDET: Janphen Chookla kjenner ikke noe mer til senebetennelsen i skulderen etter at Svein-Magne ba for henne på alternativmessen i Kongsberg. Her står hun sammen med Svein-Magne ved standen til Misjonen Jesus Leger.
Da Janphen Chookla sto på stand under alternativmessen i Kongsberg, besøkte hun Svein-Magne Pedersens seminar. Der opplevde hun for andre gang helbredelse etter forbønn i Jesu Navn.

Janphen Chookla sto på stand for for sin virksomhet, som holder til i Drammen. Der driver hun med thaimassasje. Dette begynte å bli vanskelig for et og et halvt år siden, da hun fikk senebetennelse i den høyre skulderen. Hun har vært sykemeldt siden i høst.

Da Svein-Magne ba for henne under seminaret, kjente hun at smertene løsnet.

– Jeg kjenner fortsatt en sterk kraft og energi, sa hun da hun kom bort til Misjonen Jesus Legers stand dagen etter.

– Smertene er fortsatt borte, forteller hun noen uker senere.

Vondt i venstre side

For cirka fem år siden stiftet Janphen bekjentskap med Svein-Magne for første gang. Da dro hun på møte i Fokuskirken i Drammen og fikk forbønn. Da hun kom til kirken, rørte straks noe i atmosfæren ved henne.

– Med en gang jeg kom inn i lokalet begynte jeg å gråte, forteller hun.

Hun kom egentlig ikke for å få forbønn selv, men for at datteren skulle bli bedt for. Men i møtet fikk Svein-Magne et kunnskapsord – en tiltale fra Gud om situasjonen til en av tilhørerne.

– Hvem er det som har vondt i venstre side? spurte han.

I syv år hadde Janphen hatt uforklarlige smerter i hele venstre side av kroppen. Legene fant ikke ut hva det skyldtes. Hun rakte opp armen og ga til kjenne at det var henne. Svein-Magne kalte henne frem og ba for henne.

– Med det samme begynte jeg å føle meg bedre. I løpet av fire til fem uker ble smertene helt borte. Siden har jeg ikke hatt vondt i venstre side i det hele tatt, sier hun.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15