Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Jeg ble som et helt annet menneske

HELBREDET: Harry Andersen har fått hørselen tilbake på det høyre øret, og blitt kvitt isjiassmerter i den venstre foten.
Harry Andersen (60) fra Kristiansund ble helbredet både i topp og tå da han fikk forbønn på Svein-Magne Pedersens møte i Molde. Nå kan han høre på det høyre øret. Isjiassmertene som skjøt helt ut i tærne på venstre fot er også borte.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

– Jeg var nesten døv på det høyre øret, forteller Harry.

Helt siden barndommen har han merket at dette øret ikke fungerte helt godt. Det er 20 år siden hørselen på det høyre øret hans ble virkelig dårlig, og siden har det blitt verre og verre.

– Kona måtte alltid gå på den rette siden av meg når vi gikk tur, ellers hørte jeg ingen ting. I bilen var det håpløst å prøve å snakke når det var jeg som var sjåfør, for da kunne jeg jo ikke snu på hodet, sier han.

Legene har påvist to hull i trommehinna, som de mener er grunnen til hørselsproblemene. Da Svein-Magne Pedersen ba for øret til Harry, ble det forandring i sakene.

– Nå hører jeg så å si like godt på begge ørene. Jeg har ikke de samme problemene som tidligere, slår han fast en måned etter møtet.

– Jeg ble som et helt annet menneske, sier han.

Isjias

Ikke bare fikk han hørselen tilbake, men etter fire plagsomme år med smerter i venstre fot på grunn av isjias, forsvant også disse plagene. Det er drøyt fire år siden Harry ble alvorlig plaget med isjias. Smertene fra isjiasnerven skjøt nedover i venstre fot og helt ut i tærne. Fysioterapi ga litt midlertidig hjelp. Utenom det var det kun smertestillende tabletter legene kunne tilby ham.

– Jeg kjente at det gikk varme gjennom foten da Svein-Magne ba. Slikt har jeg ikke opplevd før, så jeg ble nesten redd, smiler han. Harry beskriver at tærne ble numne under forbønn. Etterpå kunne han røre dem igjen. Da var smertene borte.

I tiden etterpå har han fått testet ut foten gjennom dugnadsarbeid i borettslaget.

– Tidligere gikk foten i alle retninger. Jeg hadde ikke kontroll over den. Plutselig kunne den svikte, og da falt jeg. Slik er det ikke lenger. Nå trår jeg både frem og tilbake uten problemer, sier Harry.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15