Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 20 søkte Kongenes Konge i Kongsberg

SEMINAR: Svein-Magne Pedersen underviste om frelse og helbredelse i Jesus på seminarene sine.
Svein-Magne Pedersen opplevde at mange var åpne for budskapet om både frelse og helse i Jesu Navn under alternativmessen i Kongsberg.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Midt blant alle de nyreligiøse tilbudene om healing, spåing og utenomjordiske opplevelser av forskjellig slag, sto Svein-Magne Pedersen og et team fra Misjonen Jesus Leger på stand for å presentere Ham de kaller Alternativet til alternativene. Svein-Magne holdt seminar på messen både lørdag og søndag, hvor han underviste om veien til frelse gjennom Jesus, og om helbredelse ved bønn. På seminarene inviterte han deltakerne til å ta et valg om å bli frelst, og 22 mennesker kom frem som respons på at de ville gjøre det. Enda flere i salen rakte opp hånden som respons på at de sa ja til invitasjonen, men ikke alle kom frem.

Helbredelser

Mange fortalte at Guds kraft rørte ved dem til helbredelse da evangelisten ba for dem. Blant dem var to damer som kom bort til standen en stund etter seminaret for å fortelle at de hadde blitt friske i løpet av noen minutter etter forbønnen.

– Ei av dem jobber som psykiatrisk vernepleier. Hun sa hun hadde betennelse i hoftene og ryggen, og at hun hadde gått til både fysioterapi og annen behandling uten at det hjalp. Hun hadde vært sykemeldt siden januar, men nå var hun så mye bedre at hun ville begynne å jobbe igjen. Venninna hennes fortalte at hun hadde smerter i nakken og i venstre skulder og arm, men at smertene ble borte kort tid etter at hun fikk forbønn, forteller Svein-Magne.

– Søkende mennesker

– Det var inspirerende å være på et nytt sted, for jeg har aldri hatt møte i Kongsberg før. Jeg møtte mange nye mennesker som jeg setter pris på å ha blitt kjent med. Skal man vinne noen for Jesus, må man først bli venner. Jeg har lært mye denne helgen, om hvordan de i det alternative miljøet tenker, og om deres syn på Gud og krefter. For å kunne møte dem bedre, må vi lære å kjenne dem, sier Svein-Magne.

– Folk er veldig søkende, de bare trenger å justeres litt for å komme seg fra sidesporene og inn på Sporet, er hans erfaring.

Helbredelsespredikanten sier han opplever alternativmesser som en av de mest interessante delene av tjenesten sin.

– Her blir folk lett både frelst og helbredet. Her snakker folk om kraft og energi, og min oppgave er å vise dem Guds kraft og energi, avslutter han, før han må rekke å be for messegeneral Roger Lien idet messen stenger.

– Jeg kjente en kraft som føltes som om noe vibrerte innvendig, forteller messearrangøren etterpå.

FORBØNN: Her ber Svein-Magne Pedersen for messegeneral Roger Lien.

PÅ STAND: Svein-Magne Pedersen kom i kontakt med mange på Misjonen Jesus Legers stand på alternativmessa i Kon

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15