Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Panikkangsten forsvant

Fri fra panikkangst: Da Svein-Magne Pedersen besøkte Stjørdal Misjonsmenighet høsten ’98, kom Aina Maria Larsen på møtet sterkt plaget av angst. I dette brevet forteller hun selv hva som skjedde da panikkangsten forlot henne. Foto: privat

Kjære dere!

Jeg vil fortelle om da jeg ble helbredet for angst og depresjon. Jeg hadde panikkangst og dødsangst. I syv år gikk jeg inn og ut av psykiatrisk, fikk medisiner og gruppeterapi, men ingenting hjalp. Jeg trodde på Gud, men trodde også på sjelevandring og reinkarnasjon. Hver gang jeg åpnet Bibelen fikk jeg angstanfall, så til slutt trodde jeg at ingen kunne hjelpe meg.

Jeg var så syk at jeg ikke turde å være i mitt eget hus. Den eneste plassen jeg oppholdt meg, var på soverommet, og der lå jeg i angstanfall. Jeg turde ikke gå ut, og alt utenfor soverommet var farlig. I min nød bad jeg mye til Gud, og jeg sa også det til ham at dersom han hjalp meg til å bli frisk, så skulle jeg gjøre alt han bad meg om. Jeg var så ferdig av angst at jeg ville bare dø, men mormors ord som hun sa da jeg var liten, holdt meg fra det. Hun sa at menneskene ikke har makt over døden, for livet har vi fått i gave fra Gud.

Dessuten led jeg også av dødsangst; hva ville møte meg etter døden? Alt var kaos i hodet mitt, og jeg trodde jeg aldri ville bli frisk, men et ørlite håp hadde jeg. Så fikk jeg høre at Svein-Magne skulle til Stjørdal i misjonsmenigheten der, og jeg bestemte meg for å reise dit. Den morgenen stod jeg opp tidlig, for det var et stykke å kjøre. Dessuten kjørte jeg bare i førti, såvidt femti kilometer i timen på grunn av mine synsforstyrrelser. Jeg fant alle de sideveiene fra E6 som fantes, og en plass var det så mye snø på veien at jeg tenkte «dette går ikke» mens jeg bad til Gud. Jeg kom fram, gikk inn og satte meg nede ved døra, for det var mye folk, og jeg kjente ingen.

Hele tiden tenkte jeg på at jeg ikke turde å gå fram, men da Svein-Magne begynte å tale ble jeg mer og mer interessert. Han talte så enkelt og greit og spurte om noen ville bli frelst og ta imot Jesus. Jeg sa ja der og da, og fikk møte Jesus. Etterpå bad han for meg om helbredelse, og da han la handa på meg, kjente jeg at alt vondt fór ut av kroppen min, ut gjennom føttene. Alt vondt og trasig forlot meg og jeg kunne ikke stå på føttene lenger, så jeg falt.

Da jeg kjørte hjem igjen, følte jeg at jeg hadde fått liv og glede i sinnet. Jeg gråt av glede, takket Jesus og sang «Navnet Jesus blekner aldri». Nå er det gått over ett år, og jeg er tablettfri og full av glede og pågangsmot. Hadde det ikke vært for Svein-Magne, hadde jeg ikke fått et nytt liv. Det er ingenting som er umulig for Gud.

Hjertelig hilsen

Aina Maria Larsen, Levanger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15