Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Jeg fikk et nytt liv

HELBREDET: Monica Maureira ble god i rygg og hofte etter forbønn.
Etter forbønn fra Svein-Magne Pedersen kunne Monica Maureira legge bort de smertestillende tablettene, avlyse den planlagte hofteoperasjonen, og igjen belaste ryggen normalt – uten at det gjorde vondt.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Monica Maureira kommer opprinnelig fra Chile, men har bodd i Norge de siste 21 årene. Nå holder hun til i Kristiansand.

Etter årevis med fysisk slitsomt arbeid i renholdsbransjen, skjedde det noe i januar 2003 som satte henne ut av stand til å arbeide mer. Ved et uhell på jobben falt en tung poleringsmaskin rett på henne, og punkterte ryggen hennes.

– Jeg mistet pusten, og satt stille en halv time, før jeg trodde det hadde gått over. De neste dagene skjønte jeg likevel at det slett ikke var over, forteller hun.

Ryggen ble verre og verre dag for dag, og uken etter klarte hun ikke lenger å løfte noe som helst. Den tidligere hardt arbeidende kvinnen måtte slutte i jobben.

– Jeg måtte bruke krykker for å gå, og jeg ble ofte liggende til sengs med store smerter. Hele tiden spiste jeg mye Paralgin Forte og Vival. Om natten lå jeg ofte søvnløs på grunn av smertene. Selv om jeg oppsøkte lege etter lege, inkludert flere spesialister, fikk jeg bare beskjed om at dette kunne de ikke gjøre noe med. Jeg måtte bare innstille meg på å leve slik.

Etter hvert ble også den venstre hoften hennes utslitt. Etter to år viste røntgenbilder så mye slitasje at legene begynte å planlegge å operere inn protese.

– Smertefri i bilen

Til sammen fire smertefulle år gikk, uten at det ble bedre. Samboeren hennes øynet imidlertid et håp. Han abonnerer på bladet Legedom, og i årenes løp nevnte han flere ganger at hun kanskje kunne få hjelp gjennom å få forbønn fra Svein-Magne Pedersen.

– I utgangspunktet var jeg ikke særlig interessert i å prøve det, sier Monica. Da samboeren leste i Legedom at Pedersen skulle komme til en menighet i Søgne, utfordret han henne likevel til å bli med på et møte der, siden det var rett i nærheten av der de bor. Til slutt tok hun sjansen. I januar 2007 satt de spent på møte i Oasen Bibelsenter, med kølapp for å få forbønn.

– Ryggen verket forferdelig under møtet, for jeg tok ingen tabletter den dagen. Da Svein-Magne Pedersen ba for meg, konsentrerte jeg meg mest om å forstå norsken hans, og kjente ingenting spesielt. Først da jeg kom ut i bilen etter at møtet var slutt, forsto jeg at noe hadde skjedd. Da oppdaget jeg at jeg ikke hadde vondt noe sted lenger. Det var helt fantastisk, forteller hun.

– Nei til operasjon

Nesten to år etter dette, dukker Monica opp på Svein-Magne Pedersens møte på Finsland bedehus. – Jeg har fått et nytt liv, ville hun fortelle. Rak i ryggen, uten krykker eller andre hjelpemidler, forteller hun med et stort smil at hun ikke har vært plaget i ryggen en eneste dag etter møtet der hun fikk forbønn.

– Selvsagt kan man bli stiv i ryggen under stress, men jeg har ikke hatt vondt slik som før i det hele tatt, stråler hun. I tillegg ble hun også helbredet for slitasje i den venstre hoften, og den planlagte operasjonen ble avlyst.

– Hoften gjorde ikke vondt etter forbønnen. Jeg avlyste operasjonen, selv om legene lurte på hvorfor. De tok nye røntgenbilder på sykehuset, og da fant ikke de heller noen grunn til å operere, sier Monica, som takker Gud for det som har skjedd.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15