Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Jeg fikk et nytt liv

HELBREDET: Monica Maureira ble god i rygg og hofte etter forbønn.
Etter forbønn fra Svein-Magne Pedersen kunne Monica Maureira legge bort de smertestillende tablettene, avlyse den planlagte hofteoperasjonen, og igjen belaste ryggen normalt – uten at det gjorde vondt.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Monica Maureira kommer opprinnelig fra Chile, men har bodd i Norge de siste 21 årene. Nå holder hun til i Kristiansand.

Etter årevis med fysisk slitsomt arbeid i renholdsbransjen, skjedde det noe i januar 2003 som satte henne ut av stand til å arbeide mer. Ved et uhell på jobben falt en tung poleringsmaskin rett på henne, og punkterte ryggen hennes.

– Jeg mistet pusten, og satt stille en halv time, før jeg trodde det hadde gått over. De neste dagene skjønte jeg likevel at det slett ikke var over, forteller hun.

Ryggen ble verre og verre dag for dag, og uken etter klarte hun ikke lenger å løfte noe som helst. Den tidligere hardt arbeidende kvinnen måtte slutte i jobben.

– Jeg måtte bruke krykker for å gå, og jeg ble ofte liggende til sengs med store smerter. Hele tiden spiste jeg mye Paralgin Forte og Vival. Om natten lå jeg ofte søvnløs på grunn av smertene. Selv om jeg oppsøkte lege etter lege, inkludert flere spesialister, fikk jeg bare beskjed om at dette kunne de ikke gjøre noe med. Jeg måtte bare innstille meg på å leve slik.

Etter hvert ble også den venstre hoften hennes utslitt. Etter to år viste røntgenbilder så mye slitasje at legene begynte å planlegge å operere inn protese.

– Smertefri i bilen

Til sammen fire smertefulle år gikk, uten at det ble bedre. Samboeren hennes øynet imidlertid et håp. Han abonnerer på bladet Legedom, og i årenes løp nevnte han flere ganger at hun kanskje kunne få hjelp gjennom å få forbønn fra Svein-Magne Pedersen.

– I utgangspunktet var jeg ikke særlig interessert i å prøve det, sier Monica. Da samboeren leste i Legedom at Pedersen skulle komme til en menighet i Søgne, utfordret han henne likevel til å bli med på et møte der, siden det var rett i nærheten av der de bor. Til slutt tok hun sjansen. I januar 2007 satt de spent på møte i Oasen Bibelsenter, med kølapp for å få forbønn.

– Ryggen verket forferdelig under møtet, for jeg tok ingen tabletter den dagen. Da Svein-Magne Pedersen ba for meg, konsentrerte jeg meg mest om å forstå norsken hans, og kjente ingenting spesielt. Først da jeg kom ut i bilen etter at møtet var slutt, forsto jeg at noe hadde skjedd. Da oppdaget jeg at jeg ikke hadde vondt noe sted lenger. Det var helt fantastisk, forteller hun.

– Nei til operasjon

Nesten to år etter dette, dukker Monica opp på Svein-Magne Pedersens møte på Finsland bedehus. – Jeg har fått et nytt liv, ville hun fortelle. Rak i ryggen, uten krykker eller andre hjelpemidler, forteller hun med et stort smil at hun ikke har vært plaget i ryggen en eneste dag etter møtet der hun fikk forbønn.

– Selvsagt kan man bli stiv i ryggen under stress, men jeg har ikke hatt vondt slik som før i det hele tatt, stråler hun. I tillegg ble hun også helbredet for slitasje i den venstre hoften, og den planlagte operasjonen ble avlyst.

– Hoften gjorde ikke vondt etter forbønnen. Jeg avlyste operasjonen, selv om legene lurte på hvorfor. De tok nye røntgenbilder på sykehuset, og da fant ikke de heller noen grunn til å operere, sier Monica, som takker Gud for det som har skjedd.


Publisert:
2009-02-24


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2009

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15