Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
35 sa ja til Jesus på alternativmessa i Hønefoss

FRELST OG HELBREDET: Manuel Andreas Berskaug Zapata opplevde at de tette bihulene åpnet seg samme kveld som han tok imot Jesus.
Midt blant tilbudene om healing, spåtjenester og annen alternativ religiøsitet var evangelist Svein-Magne Pedersen til stede på alternativmessa i Hønefoss, for å presentere Ham som er alternativet til alternativene.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

På stand i Ringerikshallen, med sjamaner og healere som naboer, fikk Svein-Magne Pedersen og teamet fra Misjonen Jesus Leger fortelle mange messebesøkende om hva som kan skje gjennom kristen forbønn i Jesu navn.

Evangelisten holdt to seminarer for til sammen 120 deltakere, der han forklarte både hva Bibelen sier om helbredelse og hvordan man blir frelst. I løpet av helgen sa 35 personer ja til invitasjonen til å ta imot Jesus for å bli frelst og få del i evig liv i himmelen.

I seminarene tok Svein-Magne så god tid som praktisk mulig til å be for hver enkelt, og mange fortalte at de kjente hvordan Guds kraft rørte ved dem og helbredet dem gjennom forbønnen.

Løftet armen

En av dem var Sonja Grimeland fra Hønefoss, som slet seg til seminaret full av smerter. For fem år siden falt hun ned en trapp og brakk kragebeinet, som så grodde feil. Det gjorde at hun måtte leve med stadige smerter i den høyre armen, og hun fikk ikke til å løfte den. De siste to årene har hun i tillegg slitt med daglige smerter fra kronisk migrene. Ryggen hennes har verket i årevis.

– Jeg kjente varme strålinger opp-over ryggen da Pedersen ba, og jeg ble helt paff, forteller hun. Straks etter bønnen løftet hun begge armene rett til værs. Smertene forsvant fra ryggen og hodet også.

– Nå kan jeg begynne å turne, lo hun. Gledesstrålende dro hun hjem og viste de andre i blokka at nå kunne hun løfte begge armene i været uten problemer.

– Jeg har ikke hatt et eneste migreneanfall siden møtet, armen er helt fin og jeg er mye bedre i ryggen også. Nå sover jeg godt om nettene, fordi jeg slipper å ligge våken på grunn av smerter, forteller hun en måned etterpå.

Løftet også armen

Også Stein Martinsen fra Lundamo i Trøndelag fikk oppleve å løfte armene for første gang på flere år. Han og familien kjørte hele den seks timer lange veien for å komme på seminar med Svein-Magne Pedersen.

Etter et langt yrkesliv i jernbaneverket, med mye tung løfting og annet fysisk arbeid, fikk Stein svært vondt i skuldrene for omtrent ti år siden. På sykehuset i Trondheim ble det etter hvert konstatert at røntgenbilder viste både forkalkning og slitasje. Operasjon kunne overveies, sa legene, men Stein utsatte det. Til tross for daglige smerter, og at skuldrene var såpass satt ut av spill at han ikke kunne løfte armene over hodet, fortsatte han i jobben gjennom alle årene.

– Det er bare å bite tennene sammen og være forsiktig med løfting, smiler han. Men han legger ikke skjul på at det var vondt. – Det var verst om natten. Smertene gjorde ofte at jeg bare lå der og vred meg uten å få sove, forteller han.

Forbønnen forandret alt

– Da Svein-Magne Pedersen ba for meg, merket jeg at jeg ble iskald i hendene. Straks etterpå var jeg helt god i skuldrene, og jeg kunne løfte hendene over hodet. Smertene føyk der og da, forteller han.

– Jeg har fått en helt annen hverdag. Nå er det ingenting som hemmer meg lenger, sier han en måned senere.

Tette bihuler

Manuel Andreas Berskaug Zapata fra Oslo hadde vært plaget med tette bihuler i to år da han kom til seminaret. Etter to operasjoner var han fortsatt ikke kvitt problemet, og nå ville han søke hjelp gjennom bønn. Da han fikk forbønn, åpnet bihulene seg gradvis, og han kunne puste lettere med det samme. Etter få minutter var bihulene helt åpne.

– Dette er definitivt ikke noen placeboeffekt. Jeg er veldig heldig, slår han fast en tid etterpå.

Manuel ble frelst på samme møtet, og det er han glad for.

– Det å bli frelst er en gave jeg har fått, og det tror jeg sterkt på. Jeg fikk oppleve så mye den dagen, og jeg føler meg veldig velsignet, sier han.

HELBREDET: Stein Martinsen løfter armene over hodet for første gang på årevis.

HELBREDET: Sonja Grimeland stråler etter at smertene forsvant fra hode, rygg og arm.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15