Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
11 søkte frelse i Sarons Dal

SKOLIOSE FORSVANT: Etter forbønn er Cecilie Vassland rett i skuldrene og ryggen.
Da Svein-Magne Pedersen besøkte Kirken i Dalen i Kvinesdal, gav 11 personer til kjenne at de ønsket å ta imot Jesus som sin herre og frelser. Utover kveldene forsvant skoliose, ryggplager og andre lidelser mens evangelisten ba for syke.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

– Kvinesdal har lenge hatt en spesiell plass i mitt hjerte, fordi det var her Aril Edvardsen oversatte T.L. Osborns bok «Helbrede de syke» i 1964. Da jeg leste denne boken, plantet Gud det første frøet med tro på helbredelse i meg, fortalte Svein-Magne Pedersen de fremmøtte.

Kirken i Dalen er en lokal menighet som ble startet av verdensevangelist Aril Edvardsen. Menigheten holder til i en del av Sarons Dal-hallen. Utover kveldene ba Svein-Magne for alle de syke som ønsket det, og mange fortalte underveis hvordan de opplevde at Gud rørte ved dem og helbredet dem.

Skoliose

Cecilie Vassland fikk diagnosen skoliose som 18-åring. Siden har den nå 30 år gamle kvinnen fra Kvinesdal måttet gå sammenbøyd med skjeve skuldre. Den ene skulderen hang hele tiden mye lavere enn den andre.

– Det gjorde konstant vondt, og jeg ble fort sliten. Etter å ha anstrengt meg med noe, måtte jeg som regel bare ligge på sofaen resten av dagen og kvelden, forteller hun.

Legene mente at en operasjon kanskje kunne hjelpe henne, men foreløpig hadde hun valgt å ikke satse på det. Forbønn ville hun derimot gjerne ha.

– Jeg hadde store forventninger til møtene Svein-Magne Pedersen skulle ha. Med en gang jeg hørte at han skulle komme hit, tenkte jeg at yes, nå skal noe skje, forteller hun. Og hun fikk rett.

– Da han ba for meg, prikket og kriblet det i skuldrene, så ble det varmt, og så var smertene borte, fortsetter hun.

Etter forbønnen var det synlig for alle at Cecilie hadde blitt rett i ryggen. Siden har smertene vært borte. Jobben som assistent på ungdomsskolen i Kvinesdal kan hun nå utføre uten å bli liggende helt utslitt etterpå. Hun forteller gjerne andre om hva hun har opplevd, og erfarer at selv de som i utgangspunktet er skeptiske til mirakler, synes det er gledelig å høre hennes historie.

Ryggsmerter

Martin Sneldal Thoresen tok også turen til Kirken i Dalen, og det har han langt fra angret på. Han hadde slitt med store smerter i ryggen det siste året, på grunn av overbelastning.

– Ryggen gikk i lås bare jeg bøyde meg, og jeg kunne ikke en gang gå noen meter uten å kjenne smerter, forteller han.

Etter forbønnen kom forandringen umiddelbart. – På sekundet da han var ferdig med å be, var ryggen stabil og god, sier kvindølen.

– Det var som om noe ondt for ut av ryggen min da du ba, fortalte han til Svein-Magne like etter at han ble bedt for.

– Jeg har tidligere vært litt tvilende til Svein-Magne Pedersens tjeneste, men nå vet jeg at han er en av Guds hjelpere. Før møtet hadde jeg daglige smerter i ryggen, men etterpå har jeg ikke hatt det slik i det hele tatt. Jeg er veldig imponert over hvordan Gud kunne gjøre ryggen min god, sier Martin.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15