Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Synnøve Næss:
Slet av muskelfestet - ble helbredet

BLE «KJENDIS»: Synnøve Næss figurerte i lokalavisen Fosna-folket etter at Svein-Magne Pedersen besøkte Bjugn for to år tilbake. Hun ble helbredet for sterke ryggsmerter under møtene på Botngård vel.
Siden 1979 hadde Synnøve Næss (58) vært plaget av sterke smerter i ryggen. I dag er jobben som hjelpepleier smertefri, selv om hun løfter opp til to tonn per vakt hun er på.

Tekst og foto: Linda Helen Haukland

Det var i 1979 at det bokstavelig talt smalt i ryggen til Synnøve Næss (58). Hun var på vakt som hjelpepleier på helsesenteret i hjembygda Bjugn, og skulle løfte en av pasientene.

- Det sa «pang» i ryggen, og jeg ble stående i vinkel uten å kunne røre meg. Smertene var uutholdelige.

Ga ikke opp

Tilsynslegen ville legge henne inn, men Synnøve blånektet at hun skulle stelles av sine kollegaer. Dermed krøp hun hjem på alle fire.

- Det tok lang tid, selv om jeg bor like ovenfor helsesenteret. Da jeg kom på trappen, besvimte jeg av smertene. Så var jeg sykemeldt i tre uker, jeg lå på stuegulvet døgnet rundt med føttene over armen på lenestolen for å lette trykket i ryggen. Smertene var kolossalt sterke.

- Etter behandling hos kiropraktor kom jeg meg på bena igjen, men god ble jeg aldri igjen.

Legen konstaterte at hun hadde slitt av et muskelfeste i ryggen da hun løftet, og dette grodde vanskelig sammen igjen. Dermed ble skaden en vedvarende plage for Synnøve.

- Jeg fikk dårlig støtte for ryggen, og kjente på svakheten spesielt på jobb.

Til forbønn

Men minst av alt ville hun leve på uføretrygd, så hun bet tennene sammen og gikk på jobb selv om det smalt i ryggen gang på gang på gang.

- På vårparten for to år siden fikk jeg nyss om at det skulle komme en helbredelsespredikant til bygda. Jeg leste annonsen om møtene i lokalavisen «Fosna-folket», og ble nysgjerrig.

Dermed dro Synnøve til Botngård Vel, et stort ungdomshus i Bjugn.

- Jeg hadde hatt en dårlig periode i ryggen, men stablet meg på bena og dro avgårde.

Litt ut på kvelden ble det hennes tur til å få forbønn.

Mer enn du aner

- Svein-Magne Pedersen la hendene på meg, og plutselig kjente jeg meg varm i ryggen. Smertene forsvant, og jeg bøyde meg ned som ingenting. Til og med fikk jeg fingrene i gulvet med strake ben. Det var en utrolig herlig følelse.

Nå jobber hun uten smerter og har gode dager på helsesenteret igjen. Livet er anderledes nå etter at hun kan løfte pasientene uten å kjenne smertene jage gjennom kroppen.

- Jeg har ikke vært hos legen etterpå, for det har jeg ikke trengt. Jeg er så myk og ledig og god i ryggen at det rett og slett er godt å være til. Før hadde jeg stiv gange fordi jeg var redd for smertene. Men nå er alt bare herlig.

Resten av familien Næss klarer ikke helt å henge med, og har vanskeligheter med å fatte at Synnøve er sprek som få i ryggen.

- Det er mer mellom himmel og jord enn det mange tror, humrer hun fornøyd.


Publisert:
2003-06-30


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2000

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15