Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Synnøve Næss:
Slet av muskelfestet - ble helbredet

BLE «KJENDIS»: Synnøve Næss figurerte i lokalavisen Fosna-folket etter at Svein-Magne Pedersen besøkte Bjugn for to år tilbake. Hun ble helbredet for sterke ryggsmerter under møtene på Botngård vel.
Siden 1979 hadde Synnøve Næss (58) vært plaget av sterke smerter i ryggen. I dag er jobben som hjelpepleier smertefri, selv om hun løfter opp til to tonn per vakt hun er på.

Tekst og foto: Linda Helen Haukland

Det var i 1979 at det bokstavelig talt smalt i ryggen til Synnøve Næss (58). Hun var på vakt som hjelpepleier på helsesenteret i hjembygda Bjugn, og skulle løfte en av pasientene.

- Det sa «pang» i ryggen, og jeg ble stående i vinkel uten å kunne røre meg. Smertene var uutholdelige.

Ga ikke opp

Tilsynslegen ville legge henne inn, men Synnøve blånektet at hun skulle stelles av sine kollegaer. Dermed krøp hun hjem på alle fire.

- Det tok lang tid, selv om jeg bor like ovenfor helsesenteret. Da jeg kom på trappen, besvimte jeg av smertene. Så var jeg sykemeldt i tre uker, jeg lå på stuegulvet døgnet rundt med føttene over armen på lenestolen for å lette trykket i ryggen. Smertene var kolossalt sterke.

- Etter behandling hos kiropraktor kom jeg meg på bena igjen, men god ble jeg aldri igjen.

Legen konstaterte at hun hadde slitt av et muskelfeste i ryggen da hun løftet, og dette grodde vanskelig sammen igjen. Dermed ble skaden en vedvarende plage for Synnøve.

- Jeg fikk dårlig støtte for ryggen, og kjente på svakheten spesielt på jobb.

Til forbønn

Men minst av alt ville hun leve på uføretrygd, så hun bet tennene sammen og gikk på jobb selv om det smalt i ryggen gang på gang på gang.

- På vårparten for to år siden fikk jeg nyss om at det skulle komme en helbredelsespredikant til bygda. Jeg leste annonsen om møtene i lokalavisen «Fosna-folket», og ble nysgjerrig.

Dermed dro Synnøve til Botngård Vel, et stort ungdomshus i Bjugn.

- Jeg hadde hatt en dårlig periode i ryggen, men stablet meg på bena og dro avgårde.

Litt ut på kvelden ble det hennes tur til å få forbønn.

Mer enn du aner

- Svein-Magne Pedersen la hendene på meg, og plutselig kjente jeg meg varm i ryggen. Smertene forsvant, og jeg bøyde meg ned som ingenting. Til og med fikk jeg fingrene i gulvet med strake ben. Det var en utrolig herlig følelse.

Nå jobber hun uten smerter og har gode dager på helsesenteret igjen. Livet er anderledes nå etter at hun kan løfte pasientene uten å kjenne smertene jage gjennom kroppen.

- Jeg har ikke vært hos legen etterpå, for det har jeg ikke trengt. Jeg er så myk og ledig og god i ryggen at det rett og slett er godt å være til. Før hadde jeg stiv gange fordi jeg var redd for smertene. Men nå er alt bare herlig.

Resten av familien Næss klarer ikke helt å henge med, og har vanskeligheter med å fatte at Synnøve er sprek som få i ryggen.

- Det er mer mellom himmel og jord enn det mange tror, humrer hun fornøyd.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15