Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mirakelet på Sørumsand

TRUDDE DET ITTE: Solveig Bråten trodde knapt sine egne ører da hun besøkte fastlegen den 22.oktober.
Det skjedde på Sørumsand – hjemstedet til 91 Stomperud; Solveig Bråten ringte til Misjonen Jesus Leger(MJL) for sin beinskjørhet. Nå har både hun og fastlegen hennes fått hakeslepp.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

– Jeg skal ikke holde dette hemmelig. Fastlegen sa at jeg ikke er beinskjør mer, – og jeg som var hardt beinskjør! Je trudde det itte!

Solveig Bråten (83) slår sammen hendene i begeistring. Det er fem dager siden hun fikk den oppsiktsvekkende nyheten. Røntgenbildene fra Sentrum Røntgeninstitiutt i Lillestrøm var ikke til å ta feil av. Hun som hadde vært hardt beinskjør i åtte år hadde plutselig fått sterke bein.

Farlige piller

Nå har fastlegen hennes på Sørumsand nektet henne å ta piller mot beinskjørhet. Tablettene heter Alendronat Arrow.

– Du skal ikke ta tabletter for noe du ikke har! Du har sterke bein i kroppen, sa den kvinnelige fastlegen. De er farlige, du må ikke ta dem! Nå skal Solveig være flink pike og gjøre som legen sa.

– Jeg skulle liksom aldri bli bra av beinskjørhet, måtte nøye meg med å holde det i sjakk, sier hun med glimt i øyet.

Undulaten hennes, Jakob, kvitrer lykkelig i buret sitt, feirer matmor han også.

Brudd i ryggen

Bråten fikk konstatert beinskjørhet (osteoporose) for åtte år siden. Røntgenbildene tatt i Lillestrøm viste at hun var hardt rammet. Hun hadde flere brudd i ryggen, store smerter og var blitt krumbøyd.

Legen sa: – Dette må du leve med, tabletter kan holde det i sjakk.

Solveig slet med å klare de daglige gjøremålene, klarte ikke å re senga si selv, og fikk hjemmehjelp. Måtte spe på med Paracet når hun gikk til butikken.

Ved godt mot

Solveig hadde tidligere kontaktet MJL på vegne av familie og venner. Nå slo hun nummeret til forbønnstelefonen for sin egen del. Dette var på vårparten.

– Etterpå fikk jeg en skrivelse fra Pedersen om å være ved godt mot. Det kunne ta tid å bli bra. Hver kveld takket hun Gud for at Han ville gjøre henne frisk. Hun begynte å føle seg bedre på alle måter, sov bedre også. Ble rettere i ryggen. Et par måneder senere ringte hun på ny. Helsetilstanden ble stadig bedre, blant annet forsvant smertene over hoftene og magen.

Hakeslepp

Ved neste legebesøk ante Solveig ingen ting om endringen i beina sine. Hun og doktoren ble enige om å behandle beinskjørheten med sprøyter i stedet for tabletter. Men ikke alle tåler det. Et nytt røntgenbilde ville gi svar på det.

Den 22. oktober kom Solveig Bråten tilbake til legen sin for å høre hvordan røntgenbildene så ut, – helt uvitende om det som hadde skjedd.

– Je kunne itte tru det var sant. Ble så glad at jeg ble helt borte! Solveig sin lege syntes det var rart.

Solveig ler. Dette er en hemmelighet som hun ikke kan holde for seg selv. – Jeg er så glad, så glad! Det er et stort under, det er En som helbreder en, og det er Gud, og Svein-Magne er en tjener!

83-åringen har fortalt nyheten til noen kjente. – Mange trur at det rabler for en, sier hun og tar det humoristisk.

Tablettene som skulle redde alderdommen hennes ligger på badet, hun får ikke lov til å røre dem mer. For som legen sa: – Du kan ikke ta tabletter for noe du ikke har.

Ringte: Solveig Bråten ringte inn til MJL to ganger. Dermed var eventyret i gang.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15