Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
75 valgte Jesus på Alternativmessa i Tromsø

HELBREDET: Dagfinn Olsen kom med en verkende arm og skulder, men gikk hjem smertefri.
Blant hele spekteret av alternative tilbud om løsninger på livets utfordringer, holdt Svein-Magne Pedersen seminarer hvor han inviterte til frelse gjennom Ham som kaller seg Veien, Sannheten og Livet. Nesten halvparten av seminardeltakerne sa ja til invitasjonen.

Tekst: Tor-Bjørn Nordgaard

Evangelist Svein-Magne Pedersen og Misjonen Jesus Leger har blitt en kjærkommen deltaker på Alternativmessa i Tromsø. Midt i messehallen, blant spådamer, healere og tilbydere av andre alternative behandlingsmetoder, sto Misjonen Jesus Leger på stand med informasjon om sitt arbeid, og i løpet av messedagene holdt Svein-Magne Pedersen fire helbredelsesseminarer med til sammen omtrent 180 deltakere.

– Forsikre evigheten

På seminarene underviste evangelisten om hvordan man kan ta imot frelse for evigheten gjennom Jesus Kristus.

– Vi forsikrer både hus, bil, båt, katt og hund, men mange glemmer å forsikre evigheten. Der du er om hundre år, er du også om to hundre år. Før du går ut herfra, kan du bli forsikret om at ditt navn blir skrevet inn i Livets Bok hos Gud i Himmelen, utfordret han, og forklarte at denne forsikringen får man gjennom å tro på Jesus og på det Han gjorde på korset.

– Vi har alle problemer innfor Gud, på grunn av at vi alle har syndet. Vi har et problem som Jesus løste da Han hang seks timer på korset. Der bombarderte Faderen Ham med all verdens synd, for å kunne frelse deg, tilgi deg, og gi deg nytt liv, sa Pedersen.

I løpet av seminarene tok 75 mennesker imot invitasjonen til å ta imot frelsen gjennom Jesus.

– På ett bein

Helbredelse fra sykdommer sto også i fokus i seminarene.

– Vet du hvorfor vi ikke har greid å spre kristendommen bedre i Norge etter tusen år? Fordi vi har hoppet på ett bein! Kristendommen har to bein å gå på: Frelse og helse. Jesus kom for å gi frelse for evigheten og helbredelse fra sykdom. Vi har altfor ofte glemt det siste, sa evangelisten, og innbød til forbønn for syke. I alle fire seminarene la Pedersen hendene på de syke som ønsket forbønn, og flere kunne fortelle om umiddelbare bønnesvar.

Prolaps borte

En av dem som ble momentant friske var Oddrun Konradsen fra Finnsnes. Hun hadde hatt vondt i ryggen i fire år på grunn av skiveprolaps og en betennelse etter lang tids feilbelastning. Det gikk ikke en dag uten at hun kjente på smertene.

– Mens jeg satt der i salen, gjorde det så vondt at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, forteller hun.

– Da Pedersen ba for meg, kjente jeg en varme fra hendene hans, som gikk inn i hele ryggen, og smertene ble borte der og da, sier Oddrun Konradsen.

En uke etterpå forteller hun at hun ikke har hatt vondt etter denne opplevelsen, og at hun for første gang på fire år ikke har trengt å spise smertestillende tabletter.

Verk forsvant

Dagfinn Olsen fra Rossfjordstraumen kom på seminaret med en verkende hånd. Etter å ha overbelastet håndleddet i jobben som mekaniker, løsnet leddvæsken i håndleddet, og det oppsto store verkende kuler på leddet. For ni måneder siden gjennomgikk han en operasjon hvor kulene ble fjernet, men hånden fortsatte å verke, og smertene satte seg oppover hele armen og skulderen.

– Siden vi var i Tromsø den lørdagen, fant vi ut at vi skulle ta oss en tur på seminar med Svein-Magne Pedersen. Da han la hånden på nakken, kjente jeg en varm strøm derfra og ut i skulderen og armen. Dagen etter var smertene helt borte, og hånden har ikke verket siden, forteller Dagfinn Olsen.

Mange andre gav også uttrykk for at de kjente en kraft som rørte ved dem ved Svein-Magne Pedersens håndspåleggelse, og at de opplevde at smerter forsvant fra rygger, nakker, knær, føtter og andre deler av kroppen.

TEAMET: Anne Katrine og Per Arne Ravnå, Margaret Beresford, Solveig og Svein-Magne Pedersen sto på stand for Misjonen Jesus Leger.

BØNNEKRUKKE: Mange benyttet muligheten til å legge sitt bønneemne i krukken på standen.

Publisert:
2009-01-22


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2008

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15