Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
75 valgte Jesus på Alternativmessa i Tromsø

HELBREDET: Dagfinn Olsen kom med en verkende arm og skulder, men gikk hjem smertefri.
Blant hele spekteret av alternative tilbud om løsninger på livets utfordringer, holdt Svein-Magne Pedersen seminarer hvor han inviterte til frelse gjennom Ham som kaller seg Veien, Sannheten og Livet. Nesten halvparten av seminardeltakerne sa ja til invitasjonen.

Tekst: Tor-Bjørn Nordgaard

Evangelist Svein-Magne Pedersen og Misjonen Jesus Leger har blitt en kjærkommen deltaker på Alternativmessa i Tromsø. Midt i messehallen, blant spådamer, healere og tilbydere av andre alternative behandlingsmetoder, sto Misjonen Jesus Leger på stand med informasjon om sitt arbeid, og i løpet av messedagene holdt Svein-Magne Pedersen fire helbredelsesseminarer med til sammen omtrent 180 deltakere.

– Forsikre evigheten

På seminarene underviste evangelisten om hvordan man kan ta imot frelse for evigheten gjennom Jesus Kristus.

– Vi forsikrer både hus, bil, båt, katt og hund, men mange glemmer å forsikre evigheten. Der du er om hundre år, er du også om to hundre år. Før du går ut herfra, kan du bli forsikret om at ditt navn blir skrevet inn i Livets Bok hos Gud i Himmelen, utfordret han, og forklarte at denne forsikringen får man gjennom å tro på Jesus og på det Han gjorde på korset.

– Vi har alle problemer innfor Gud, på grunn av at vi alle har syndet. Vi har et problem som Jesus løste da Han hang seks timer på korset. Der bombarderte Faderen Ham med all verdens synd, for å kunne frelse deg, tilgi deg, og gi deg nytt liv, sa Pedersen.

I løpet av seminarene tok 75 mennesker imot invitasjonen til å ta imot frelsen gjennom Jesus.

– På ett bein

Helbredelse fra sykdommer sto også i fokus i seminarene.

– Vet du hvorfor vi ikke har greid å spre kristendommen bedre i Norge etter tusen år? Fordi vi har hoppet på ett bein! Kristendommen har to bein å gå på: Frelse og helse. Jesus kom for å gi frelse for evigheten og helbredelse fra sykdom. Vi har altfor ofte glemt det siste, sa evangelisten, og innbød til forbønn for syke. I alle fire seminarene la Pedersen hendene på de syke som ønsket forbønn, og flere kunne fortelle om umiddelbare bønnesvar.

Prolaps borte

En av dem som ble momentant friske var Oddrun Konradsen fra Finnsnes. Hun hadde hatt vondt i ryggen i fire år på grunn av skiveprolaps og en betennelse etter lang tids feilbelastning. Det gikk ikke en dag uten at hun kjente på smertene.

– Mens jeg satt der i salen, gjorde det så vondt at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, forteller hun.

– Da Pedersen ba for meg, kjente jeg en varme fra hendene hans, som gikk inn i hele ryggen, og smertene ble borte der og da, sier Oddrun Konradsen.

En uke etterpå forteller hun at hun ikke har hatt vondt etter denne opplevelsen, og at hun for første gang på fire år ikke har trengt å spise smertestillende tabletter.

Verk forsvant

Dagfinn Olsen fra Rossfjordstraumen kom på seminaret med en verkende hånd. Etter å ha overbelastet håndleddet i jobben som mekaniker, løsnet leddvæsken i håndleddet, og det oppsto store verkende kuler på leddet. For ni måneder siden gjennomgikk han en operasjon hvor kulene ble fjernet, men hånden fortsatte å verke, og smertene satte seg oppover hele armen og skulderen.

– Siden vi var i Tromsø den lørdagen, fant vi ut at vi skulle ta oss en tur på seminar med Svein-Magne Pedersen. Da han la hånden på nakken, kjente jeg en varm strøm derfra og ut i skulderen og armen. Dagen etter var smertene helt borte, og hånden har ikke verket siden, forteller Dagfinn Olsen.

Mange andre gav også uttrykk for at de kjente en kraft som rørte ved dem ved Svein-Magne Pedersens håndspåleggelse, og at de opplevde at smerter forsvant fra rygger, nakker, knær, føtter og andre deler av kroppen.

TEAMET: Anne Katrine og Per Arne Ravnå, Margaret Beresford, Solveig og Svein-Magne Pedersen sto på stand for Misjonen Jesus Leger.

BØNNEKRUKKE: Mange benyttet muligheten til å legge sitt bønneemne i krukken på standen.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15