Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Gud helbredet meg mens jeg drømte

DRØMMEHELBREDET: Gud overrasket Anne Katrine Ravnå (50) med å helbrede henne i søvne. Hun og hennes mann har nylig flyttet til Vennesla.

I mai i år oppdaget jeg en kul på håndleddet. Den ble etter hvert ubehagelig. I slutten av mai var min mann og jeg sammen med Svein-Magne på en møteserie på Finnsnes. På et av møtene ba Svein-Magne for mitt vonde håndledd. Det skjedde ikke noen synlig forandring der og da.

Noen uker senere fortalte Svein-Magne at Guds kraft var mektig til stede da han ba for syke på kontoret sitt i Bergen. Da jeg la meg den kvelden, tenkte jeg: «Gud, hvordan er den kraften som er så sterk at folk blir momentant helbredet?»

Jeg sovnet og hadde en merkelig drøm. Jeg drømte at jeg var på et møte, og Svein-Magne ba for meg. I drømmen ble jeg kastet bakover av en voldsom vind, som var både sterk og mild på samme tid. Da jeg våknet om morgenen, undret jeg meg over drømmen. Jeg strakte litt på meg, og oppdaget til min store forundring at kulen på håndleddet var kommet bort! Et ord fra Bibelen kom da til meg: «Forgjeves står dere tidlig opp, setter dere sent ned, eter slitets brød. Det samme gir Gud sin venn i søvne». (Sal 127:2)

Gud kan møte oss i sin kraft uten menneskelige anstrengelser. Han overrasket meg med å helbrede meg mens jeg sov. Her var det ikke snakk om hva jeg hadde kunnet få til. Gjett om jeg ble glad!

Anne Katrine Ravnå


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15