Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Bussjåføren som fikk «nytt» hode

TAKKNEMLIG: Karl Magnus Valle hadde migrene i flere tiår. Han ble helbredet under et møte på Askøy.
Karl Magnus Valle (56) fra Seim i Lindås, har hatt migrene så lenge han kan huske. Plagene var væravhengige, og derfor verst om høsten og våren.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

I midten av 30 års-alderen ble situasjonen forverret, han slet med kronisk migrene flere uker i sammenheng. Hverdagen ble veldig påvirket uansett om han var hjemme eller på jobb som bussjåfør. For å dempe de verste plagene tok han piller, men konsekvensene var at han fikk problemer med magen.

Svein-Magne holdt helbredelsesmøte på Florvåg ungdomsskule, Askøy midt på nittitallet. Valle husker det var en lørdag han stilte seg i forbønnskøen til tross for at han ikke hadde noe særlig tro på at han kunne bli bra.

En annerledes søndag

– Det var så plagsomt med migrene over så lang tid, sier han nøkternt. Da han våknet søndag morgen var han helt bra!

– Eg hadde fått et «nytt» hode, sier han fornøyd. De første ukene etter at han var helbredet, var forandringen veldig merkbar.

Mer enn ti år senere er hodet like bra. Bussjåføren er veldig takknemlig over at plagene er vekk. Vestlandsværet kan være akkurat slik det vil, han er like bra i det «nye» hodet uansett vær og årstid.

– Dette var virkelig et Guds under, en Herrens velgjerning, sier han takknemlig.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15