Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Et stort under

AKUTT: Anna Warvik ble plutselig syk uten at legen hennes kunne forklare årsaken.
To ganger har pensjonisten fra Akershus blitt helbredet under alternativmesser. Hun gir gladelig Gud og Svein-Magne Pedersen skylden for det som har hendt.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

– Jeg er bra, det er et stort under! Anna Warvik (69) er full av begeistring over det hun har opplevd. I to-tre måneder led hun av smerter og ubehag i hode, nakke og skuldre. Plagene var av både psykisk og fysisk art, og dukket opp akutt en februarmorgen.

– Det har vært så slitsomt, jeg var utslått, forteller hun.

Anna følte at hun var innesperret i en tunnel, klarte ikke å oppfatte hva folk sa. Susingen i det venstre øret var konstant.

Anna kan ikke få fullrost Svein-Magne for den kraftfulle bønnen som fikk slutt på elendigheten:

– Han ba for meg under Alternativmessen i Ski i mai, jeg ble momentant bra. Han er fantastisk! Jeg har tro på det han driver med, legger hun til og lar oss få vite at hun valgte å bli kristen på dette møtet som holdt hus på Thon Hotel Ski.

Sunnmøring

– Dette er den andre gangen jeg får hjelp fra Pedersen, forteller sunnmøringen som har bodd i Oppegård en mannsalder.

For sju–åtte år siden hadde hun plager i legger og knær. Beinet sviktet når hun gikk. Men også den gang fikk hun forbønn under et møte i Ski og ble helt bra! Warvik har abonnert på Legedom i en årrekke. Hun har gledet seg over å lese om andre som har blitt helbredet gjennom Misjonen Jesus Leger sitt arbeid. Denne gangen ble det hennes tur til å erfare bønnens kraft.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15