Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Hvor ble det av Ragnhilds åreknuter?

ÅRENE BLE RETTET UT: Ragnhild Hansen sier hun hadde åreknuter så store at beina så ut som trekkspill. Etter forbønn er knutene borte. Foto: Privat
Ragnhild Hansen (82) forteller selv at hun hadde åreknuter så store at beina hennes så ut som et trekkspill. Likevel ble det ikke nødvendig med operasjon. Det holdt med forbønn.

Ragnhild er ikke sikker på hvor mange år hun hadde åreknuter, men hun er sikker på at det er mange. Og etter hvert som hun ble eldre, ble det bare verre. Legen anbefalte henne operasjon flere ganger, men hun ville ikke, fordi hun mente det bare ville komme tilbake etter en stund likevel.

Visittkortet hjalp

En søndag i fjor satt hun hjemme i Steinsdalen i Trøndelag og gråt av smerte, og visste ikke hva hun skulle gjøre.

– Han jeg bodde sammen med fant frem visittkortet til Svein-Magne Pedersen, men siden det var søndag, kunne jeg jo ikke få ringt til ham. Da tok jeg visittkortet og la det på ankelen min, der det gjorde mest vondt, og jammen syntes jeg det hjalp, forteller hun.

Litt etter litt

Smertene ble dempet for resten av søndagskvelden, og da mandagen kom, ringte hun forbønnstelefonen.

– Det ble varmt da han ba, og så ble smertene borte litt etter litt. Da jeg våknet neste morgen, var smertene helt borte, sier hun.

– Kulene var fortsatt så store som et trekkspill nedover anklene på begge beina, men litt etter litt ble kulene mindre. Nå er det så vidt en kan se noe. Jeg har ikke kuler lenger, bare synlige årer, forteller 82-åringen.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15