Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet fra angina:
– Legen ble stor i øynene

FRI FRA ANGINA: Oddrun Kristiansen har ikke hatt bruk for medisinene sine etter at Svein-Magne Pedersen ba for henne gjennom forbønnstelefonen
Oddrun Kristiansen (72) ble kvitt anginaplagene momentant, da Svein-Magne Pedersen ba for henne. Dagen etter var hun ute og måkte snø.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

For to år siden fikk den ellers friske 70-åringen fra Tennevoll plutselig vondt i brystet mens hun og mannen var på besøk hos datteren i Målselv. I all hast kjørte de til legen, som sendte henne rett til sykehuset i Harstad. Der tok de EKG, og konstaterte at dette var angina. Oddrun ble sendt hjem med nitroglyserin i bagasjen, og når brystsmertene ble sterke, måtte hun ty til medisinen.

Måket snø

En tid etterpå ble hun igjen sendt akutt til Harstad på grunn av anginaen, og nå begynte Oddrun å se seg lei på plagene. Da hun kom hjem, ringte hun Svein-Magne Pedersens forbønnstelefon.

– Jeg la hånda mi på brystet mens han ba for meg, og med det samme kjente jeg en varme. Dagen etter var jeg ute og måkte snø, smiler hun. – Da la jeg bort medisinene, og jeg har ikke fått bruk for å hente dem frem igjen heller, for det gjorde jo ikke vondt noe mer.

Overrasket legen

Da hun senere dro til Harstad for tredje gang, var det for å gjennomføre en rutinemessig kontroll. – Legen fant ingenting galt, og sa at jeg ikke trengte å komme tilbake. Han ble stor i øynene da han hørte at jeg hadde vært ute og måket snø, forteller hun.

– Jeg var så glad for å bli kvitt plagene, legger hun til.

To år etterpå måker Oddrun Kristiansen fortsatt snø selv, og formen er fortsatt god.


Publisert:
2008-09-11


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2008

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15