Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet fra angina:
– Legen ble stor i øynene

FRI FRA ANGINA: Oddrun Kristiansen har ikke hatt bruk for medisinene sine etter at Svein-Magne Pedersen ba for henne gjennom forbønnstelefonen
Oddrun Kristiansen (72) ble kvitt anginaplagene momentant, da Svein-Magne Pedersen ba for henne. Dagen etter var hun ute og måkte snø.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

For to år siden fikk den ellers friske 70-åringen fra Tennevoll plutselig vondt i brystet mens hun og mannen var på besøk hos datteren i Målselv. I all hast kjørte de til legen, som sendte henne rett til sykehuset i Harstad. Der tok de EKG, og konstaterte at dette var angina. Oddrun ble sendt hjem med nitroglyserin i bagasjen, og når brystsmertene ble sterke, måtte hun ty til medisinen.

Måket snø

En tid etterpå ble hun igjen sendt akutt til Harstad på grunn av anginaen, og nå begynte Oddrun å se seg lei på plagene. Da hun kom hjem, ringte hun Svein-Magne Pedersens forbønnstelefon.

– Jeg la hånda mi på brystet mens han ba for meg, og med det samme kjente jeg en varme. Dagen etter var jeg ute og måkte snø, smiler hun. – Da la jeg bort medisinene, og jeg har ikke fått bruk for å hente dem frem igjen heller, for det gjorde jo ikke vondt noe mer.

Overrasket legen

Da hun senere dro til Harstad for tredje gang, var det for å gjennomføre en rutinemessig kontroll. – Legen fant ingenting galt, og sa at jeg ikke trengte å komme tilbake. Han ble stor i øynene da han hørte at jeg hadde vært ute og måket snø, forteller hun.

– Jeg var så glad for å bli kvitt plagene, legger hun til.

To år etterpå måker Oddrun Kristiansen fortsatt snø selv, og formen er fortsatt god.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15