Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Anginaen ble borte og ryggen ble god

SPREK OG SMERTEFRI: Ole E. Lunde ble kvitt både anginasmerter og ryggplager etter forbønn på Fagernes i fjor.
Ole E. Lunde (86) har vært i storform siden i fjor høst, da Svein-Magne Pedersen ba for ham på et møte på Fagernes. De smertestillende medisinene ligger trygt innelåst i et skap, til fastlegens forbauselse.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Etter førti år med ryggplager hadde det for lengst blitt en vane for Ole E. Lunde å døyve smertene med Paralgin Forte for å komme seg gjennom arbeidsdager med mye tungt fysisk arbeid på gård. For femten år siden fikk han beskjed om at dette måtte han leve med resten av livet. To ryggvirvler var utslitt, den ene av dem var skjev, og en eventuell operasjon ville være svært risikabel.

– Legene kunne ikke garantere at jeg ville bli smertefri etterpå, og hvis de var uheldige med operasjonen, kunne jeg i verste fall bli lam. Det var ikke noe alternativ for meg, forteller Ole.

Måtte flytte

Enda verre skulle det bli da han for åtte år siden fikk harde anginaplager.

– Jeg fikk anfall og stupte gang etter gang, og måtte på sykehuset en gang i uka, forteller han. Huset med den store flotte hagen han hadde lagt ned så mye arbeid i, ble han tvunget til å selge, fordi helsa ble for dårlig. Etter det har han holdt til i omsorgsbolig hjemme i Etnedal.

– Helte smertene ut

En ettermiddag i august i fjor forteller Ole om en hendelse som skulle forandre livet hans. – Hvordan er du i ryggen din? spurte en venn på telefonen.

– Like ille som vanlig, svarte Ole. – I dag er det en helbreder på Fagernes, og møtet begynner om en halv time, hørte han fra telefonrøret.

– Jeg hoppet i dressen og for av gårde, og rakk møtet! Da Svein-Magne Pedersen la hånden på ryggen min, var det som om smertene ble helt ut på samme måte som om noen tar et glass vann, og heller det sakte ut, skildrer han.

Sov en uke

Ole E. Lunde har aldri sovet så godt som etter det møtet.

– Etter at jeg kom hjem var jeg så avslappet og god fordi smertene var borte. Jeg satte meg ned i en god stol og sovnet med en gang. Jeg sov mer eller mindre i en uke før jeg våknet og følte meg uthvilt og frisk!

Siden den gang har han vært helt fri for både anginasmerter og ryggsmerter – i en alder av 86 år. Tablettene har han beholdt – men de står innelåst i et skap.

Fastlegen smilte

– Du skal vel snart ha noe mer Paralgin Forte nå, lurte fastlegen på neste gang det var tid for legesjekk.

– Neida, jeg har vært av sted og blitt helbredet, så jeg er kvitt det der stellet der, fortalte Ole frimodig.

– Da smilte hun. Da jeg fortalte at smertene virkelig var borte ristet hun på hodet og smilte, sier Ole E. Lunde.

GOD I RYGGEN: Nå kan Ole E. Lunde bøye og tøye uten at det gjør vondt lenger.

Publisert:
2008-09-10


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2008

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15