Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Arild ble kvitt Bechterews- og er hoppende glad

SPREK: Barna beskriver faren som ustoppelig. Han har mye å ta igjen etter 24 år med Bechterews sykdom.
På en trampoline et sted på Romerike spretter en 75-åring rundt med barnebarnet sitt. Men slik har det ikke alltid vært.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Arild Tapio fikk Bechterews i en alder av 47 år. Sykdommen satte seg i ryggen og brystet. Fire ryggvirvler var stive.

– Jeg lå og vred meg om natta, var mye oppe og gikk. Når morgenen kom, måtte jeg bryte meg opp av senga. Klarte ikke å sitte på en stol. Hadde sånne smerter at jeg skrek, forteller finnmarkingen. De kalde vintrene i Tana var det verste.

– Arild kunne ikke ta på seg sokkene selv eller knytte skolissene, forteller fru Erna. Hun opplevde at ektefellen ble uføretrygdet som 50-åring.

– Jeg så andre med Bechterews bli krokrygget. Tenkte «huff! slik kommer også jeg til å bli», kommenterer Arild.

Et rykte

Familien Tapio hadde en nabo hvis stefar fikk kreft. Men kreften forsvant sporløst etter at Svein-Magne Pedersen var inne i bildet. Ryktene om Pedersens helbredelsesmøter gikk over hele Finnmark fylke, og nådde hjemmet til Erna og Arild.

Innen de rakk å søke hjelp for Arild sine plager, opplevde de å få hjelp til et familiemedlem som led psykisk. De mottok en salveduk til vedkommende. Erna forteller:

– Jeg opplevde at Jesus sa: «Jeg skal ta meg av ham.» Og slik ble det. Nå er han kvitt de psykiske plagene og ser lyst på livet.

Et stort øyeblikk

I mars 2004 ba Pedersen for syke under et møte i Austertana Misjonsmenighet. Erna og Arild var stinne av forventning da det ble deres tur til å få forbønn. Da Svein-Magne satte i gang, skjedde følgende:

– Jeg ble helt varm i hele ryggen og ned, noe forsvant ut gjennom beina, forklarer Arild. Pedersen sa: «Stå opp! Reis deg!»

– Jeg ble momentant frisk, kunne ta i golvet! Etter å ha vært syk av Bechterews i 20 år spaserte Arild Tapio ut fra bedehuset med en myk og god kropp.

En ungrein

Datteren Rita kan ikke dy seg, hun gir gjerne et sammendrag av det som har skjedd de fire årene faren har vært frisk:

– Pappa ble et nytt menneske. Han snekrer, ordner, ingen ting kan stoppe ham! Vi var vant til at han var redusert. Men nå, 75 år – og så kvikk! Sammenliknet med jevnaldrende menn virker han 10–15 år yngre. Han er en ungrein!

Arild ler av kommentarene. Familien prøver å bremse aktivitetsnivået, men lykkes ikke helt. Erna får et glimt i øyet når de snakker om trampolinen de har kjøpt. Den var visst ikke bare med tanke på barnebarna…

«Skikkelige syndere»

Ekteparet Tapio har i årenes løp vært tilstede på flere kristne møter nordpå. Men forkynnelsen var streng og alvorlig. De følte at de lå for tynt an til å kunne bli kristne selv om lengselen hadde ligget der lenge.

– Det var så enkelt da Svein-Magne forkynte! Nå gikk det jo an for en skikkelig synder å bli frelst! sier Erna og ler. Broren hennes var av samme oppfatning. I det samme møtet som Arild ble kvitt Bechterews, ga trekløveret til kjenne at de ønsket å bli frelst.

Kamerat

Å bli kjent med Svein-Magne har gjort underverk til både sinn og skinn, forteller ekteparet. Han er kjempegod å henvende seg til!

– Vi kan se lyst på fremtiden, det er EN som styrer oss, sier de to og nikker samstemmig. De snakker gjerne om bønn og om livet i lønnkammeret. Nattesøvnen har blitt så mye bedre etter at de fikk sin sak med Gud i orden.

Arild og barnebarnet Sebastian herjer rundt på trampolinen etter at Bechterewsen rant ut av kroppen hans. Nå kan han til og med bruke fottøy med skolisser, og han knytter dem selv!

BLE FRELST: Erna og Arild Tapio hadde lenge ønsket å bli skikkelig frelst. Ekteparet bor nå i Auli på Romerike.

Publisert:
2008-09-10


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2008

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15