Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Et åndelig helsesenter

HELSESENTER: Et åndelig helsesenter reiser seg i Vennesla. Foto: Svein-Magne Pedersen
Fra Vennesla skal Herrens ord lyde til verdens fjerne kyster. Med din gave til MJL er du med på at drømmen går i oppfyllelse. Jesus Heals International Healing Center vil stå ferdig til jul.

Det går stadig fremover med vårt nye helbredelsessenter. Vennesla Entreprenørforretning arbeider jevnt og trutt. Tak og taksteiner er forlengst på plass. Vinduene er satt inn, veggene er blitt isolerte og gipsplatene dekker mangfoldige kvadratmeter. Det store ventilasjonsanlegget kobles til i disse dager.

På utsiden holder flere murere på med å sette opp murveggene med varmgule mursteiner. Du som har gitt din gave til mursteiner - dine steiner kommer nå på plass. Takk for mursteinene! Vi trenger enda flere mursteinsgivere!

Bygget har vannbåret varme fra tre brønner. Begge etasjene får vannbåren varme, tilsammen 5000 meter plastrør legges i golvet! Varmen i forskjellige deler av bygget vil bli styrt av en computer. Et topp moderne bygg.

Her om dagen snakket jeg med en lydekspert. Vi måtte bestemme oss for hvilke høyttalere og miksepult vi ville ha. Lyden av sang og tale skal nå ut til alle de 250 som det er plass til i salen.

Når alt dette er kommet på plass, må vi bestille stoler. Hver stol vil komme på nærmere 400 kroner. Vi trenger 400 stoler. Ønsker du å gi en stol til bygget, skriv «stol» på blanketten som følger med bladet, så skriver vi ditt navn under setet. Hver gang noen setter seg på stolen, blir du velsignet.

Du som ikke har gitt murstein til bygget - gi en eller flere stoler i stedet!

Og til sist, når alt er på plass, må vi installere nye filmkameraer, lyskastere og alt tilbehør som hører til et moderne studio. Budskapet skal ut til hele verden! Til en verden som venter på å høre at Jesus kan befri dem fra synd, skyld og dom - og alle slags sykdommer og plager. Tenk, 2,61 milliarder mennesker har aldri hørt navnet Jesus bli nevnt! Det er 40,9 % av verdens befolkning! Klart jeg brenner etter å komme inn i vår nye storstue nær Vennesla sentrum. Vi satser på å være inne før jul.

Et kraftsenter som du er med på å bygge.

Svein-Magne

SAMMEN: Fred Damli er formann i byggekommiteen. Her står vi foran senteret rett etter at vi har feiret mønsåsfest sammen med et tjuetalls arbeidere. Foto: Bjørn Grunnvåg

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15