Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Et åndelig helsesenter

HELSESENTER: Et åndelig helsesenter reiser seg i Vennesla. Foto: Svein-Magne Pedersen
Fra Vennesla skal Herrens ord lyde til verdens fjerne kyster. Med din gave til MJL er du med på at drømmen går i oppfyllelse. Jesus Heals International Healing Center vil stå ferdig til jul.

Det går stadig fremover med vårt nye helbredelsessenter. Vennesla Entreprenørforretning arbeider jevnt og trutt. Tak og taksteiner er forlengst på plass. Vinduene er satt inn, veggene er blitt isolerte og gipsplatene dekker mangfoldige kvadratmeter. Det store ventilasjonsanlegget kobles til i disse dager.

På utsiden holder flere murere på med å sette opp murveggene med varmgule mursteiner. Du som har gitt din gave til mursteiner - dine steiner kommer nå på plass. Takk for mursteinene! Vi trenger enda flere mursteinsgivere!

Bygget har vannbåret varme fra tre brønner. Begge etasjene får vannbåren varme, tilsammen 5000 meter plastrør legges i golvet! Varmen i forskjellige deler av bygget vil bli styrt av en computer. Et topp moderne bygg.

Her om dagen snakket jeg med en lydekspert. Vi måtte bestemme oss for hvilke høyttalere og miksepult vi ville ha. Lyden av sang og tale skal nå ut til alle de 250 som det er plass til i salen.

Når alt dette er kommet på plass, må vi bestille stoler. Hver stol vil komme på nærmere 400 kroner. Vi trenger 400 stoler. Ønsker du å gi en stol til bygget, skriv «stol» på blanketten som følger med bladet, så skriver vi ditt navn under setet. Hver gang noen setter seg på stolen, blir du velsignet.

Du som ikke har gitt murstein til bygget - gi en eller flere stoler i stedet!

Og til sist, når alt er på plass, må vi installere nye filmkameraer, lyskastere og alt tilbehør som hører til et moderne studio. Budskapet skal ut til hele verden! Til en verden som venter på å høre at Jesus kan befri dem fra synd, skyld og dom - og alle slags sykdommer og plager. Tenk, 2,61 milliarder mennesker har aldri hørt navnet Jesus bli nevnt! Det er 40,9 % av verdens befolkning! Klart jeg brenner etter å komme inn i vår nye storstue nær Vennesla sentrum. Vi satser på å være inne før jul.

Et kraftsenter som du er med på å bygge.

Svein-Magne

SAMMEN: Fred Damli er formann i byggekommiteen. Her står vi foran senteret rett etter at vi har feiret mønsåsfest sammen med et tjuetalls arbeidere. Foto: Bjørn Grunnvåg

Publisert:
2008-06-15


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2008

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15