Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ringte andaktstelefonen:
Renates brukne håndledd grodde over natten

OPERASJONEN AVLYST: Det brukne håndleddet til Renate Eiksund grodde på overnaturlig vis i løpet av en natt. Foto: Privat
Legene forberedte operasjon for å behandle Renate Eiksunds brudd i venstre håndledd, men i stedet ble hun utskrevet fra sykehuset. Bruddet forsvant!

Tekst: Tor-Bjørn Nordgaard

På ettermiddagen mandag 14. januar hentet tobarnsmoren Renate Eiksund som vanlig sin minste datter i barnehagen. Med begge barna i bilen opplevde hun marerittet: Bilen skled over i det andre kjørefeltet og kolliderte med en møtende bil. Heldigvis ble ingen av barna skadet, og Renate selv kom fra det hele med et brudd i venstre håndledd.

Bruddet oppsto da hun slo armen i rattet idet bilen traff autovernet.

Ulykkeskvelden bar det rett til sykehuset med store smerter, og legene satte i gang undersøkelser. Renate fikk høre at det var nødvendig å operere inn enten ei skive eller noen skruer i armen, for å få bruddet til å gro rett. Det var imidlertid så fullt på operasjonsbordet den kvelden at dette ble utsatt til dagen etter.

Andaktstelefonen

– Jeg lå på sykehuset den kvelden og var veldig redd. Jeg tenkte at dette her vil jeg ikke. Utpå kvelden fant jeg visittkortet til Svein-Magne Pedersen i lommeboken min, og forsøkte å ringe forbønnstelefonen, forteller hun.

Da klokken hadde blitt halv tolv på kvelden, var dessverre linjen stengt, så da bestemte Renate seg for å prøve en annen mulighet.

– Jeg ringte den døgnåpne andaktstelefonen hans, og hørte på andakten. Da jeg hadde lagt på røret etterpå, kjente jeg en varm strøm gjenom hånden. Hele hånden ble varm, og dette varte mellom fem og ti minutter, sier hun.

Etter dette følte hun seg roligere, og sovnet mens hun fortsatte å rope til Jesus om hjelp til å slippe operasjonen.

– Midt på natten våknet jeg av at hele kroppen min ristet. Jeg følte at Jesus sto ved siden av sengen min, og at Gud rørte ved meg. Så sov hun videre, til morgenen kom.

Nytt røntgenbilde

Dagen etter tok sykehuspersonalet rutinemessig et nytt røntgenbilde av Renates arm før operasjonen.

– Etterpå sa de ingenting om bildet, jeg fikk bare beskjed om å vente på legen. Etter en stund kom legen inn, og sa at det ikke var noe brudd der, så det ble ingen operasjon, stråler hun.

Legene og sykepleierne hadde diskutert saken frem og tilbake, og de mente at det måtte være noe feil med bildene fra dagen før. De bare trodde det hadde vært et brudd, forklarte de til Renate.

– Var ikke røntgenbildene klare da?

– Jo, ikke sant…

Renate forteller at hun fortsatt hadde litt vondt i armen dagen etterpå, men at hun ble bedre og bedre i dagene som fulgte.

– Mellom en og to uker etterpå var smertene helt borte. Det gikk så fort! Jeg tror helt sikkert at det var et brudd der, og at det som skjedde var et mirakel, understreker Renate Eiksund.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15