Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Første smertefrie dag på 20 år

IKKE SKEPTISK LENGER: Edith Christiansens rygg ble god etter tjue år. Dette skjedde mens hun satt i salen og hørte på Svein-Magne som forkynte evangeliet.
Edith Christiansens skepsis forsvant brått, da Gud helbredet henne der hun satt på stolen sin midt i salen under Svein-Magne Pedersens møte på Gol.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Det er tjue år siden en dramatisk bilulykke nesten tok livet av Edith Christiansen fra Vikersund. En bil kom over i feil kjørebane på motorveien, og kolliderte med bilen der hun satt sammen med mannen og datteren. Edith ble verst skadet, og på sykehuset ble det konstatert knust bekken, femten til sytten benbrudd i kroppen og hodeskader. Hun er glad for å være i live. Edith har likevel ikke opplevd en smertefri dag i årene etter ulykken, fordi ryggen aldri ble god igjen.

– Skeptisk

Siste helgen i april dro hun og mannen til Gol for å feire en hundreårsdag på Pers Hotell. Da de kom frem, viste det seg at Svein-Magne Pedersen var på samme sted for å ha helbredelsesmøter. De bestemte seg for å få med seg møtet på søndagen før hjemturen.

– Jeg hadde ikke kølapp eller noe. Jeg var i grunnen ganske skeptisk til måten dette ble gjort på, og jeg satt og hengte meg veldig opp i alt dette med penger som det var snakk om under kollekttalen. Huffameg, hvorfor skal jeg nå sitte og høre på dette her, tenkte jeg. I tillegg fikk jeg så fryktelig vondt i ryggen, så jeg tenkte at vi får vel bare gå, forteller hun.

Plutselig skjedde noe høyst uventet.

– Mannen min gikk for å prate litt med noen venner av oss, og mens jeg satt der på stolen, ble smertene bare plutselig borte, oppdaget Edith forbløffet.

– Jeg tror vi blir her likevel, sa jeg til mannen min da, smiler hun.

– Helt perfekt!

– Nå har jeg det helt perfekt med ryggen, stråler hun.

Nå kan hun sitte normalt, uten å måtte vri seg opp og ned slik som før. Hagearbeidet går unna uten at ryggen streiker etterpå.

– Det er bare smertefritt, konstaterer hun.

– Nå går jeg sommeren godt i møte. Jeg gleder meg til å gå mer og bruke kroppen mer. Det som skjedde fjernet skepsisen min. Jeg er så glad for at Pedersen var der, for at han fins, og for at han lar seg bruke på den måten han gjør, sier Edith Christiansen.


Publisert:
2008-06-30


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2008

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15