Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Glimt fra kampanjen på Salomonøyene

Glimt fra ti innholdsrike dager på Salomonøyene. På nesten alle møtene opplevde 90 prosent at Gud rørte ved dem. Guds kjærlighet ble utløst over mørkhudete polynesiere og mikronesiere som lengtet etter fred. 14 måneder med borgerkrig, drap, angst og uro ble byttet om til glede, fred, helbredelser og mange omvendelser.

Tekst: Svein-Magne Pedersen
Foto: Leen Spaans


RUGBY-HELBREDET: Rugbyspilleren Frances Iro hadde møtt flere som var blitt helbredet under våre tidligere møter. Derfor dro Frances på et av våre møter. Han fikk tro til å bli helbredet for vonde skuldre, noe som ofte hindret ham som rugby-spiller. Han kom på et møte og ble både frelst og helbredet!

PASTOR: I 1990 startet pastor Alfred Alufurai den første karismatiske kirken i landet, Church of The Living Word. I dag er det 64 slike kirker fordelt over mange øyer i landet. Pastor Alfred var tidligere anglikansk prest.
                                               Foto: Svein-Magne Pedersen

UTFORDRING: Det var lett å preke til et folk som lengtet etter fred og forsoning etter en vond tid med borge­rkrig.


SØNNENS HELBREDELSE:
PÅ en bytur traff vi denne kvinnen som kom bort til oss og fortalte at hennes sønn var blitt helbredet for folkesykdommen malaria på et av møtene. Mange år med daglige lidelser var en saga blott.

Foto: Svein-Magne Pedersen

 


ORDFØRER: På det første offentlige møtet troppet ordføreren i Honiara opp og holdt en gripende tale til oss nordmenn. Han ønsket oss hjertelig velkommen til byen og landet. «I en tid som den vi nå opplever, trenger vi det budskap som dere bringer med til oss,» sa ordføreren blant annet. Her samtaler han med Wiggo Tangstad og meg etter møtet.

KNEMIRAKEL: For fem år siden kjørte en lastebil over kneet til denne mannen. Sener ble slitt av og siden da har han hatt store smerter i kneet. Legene kunne ikke sette sammen senene. Under forbønnen kjente han elektriske støt i kneet. Så kunne han strekke ut foten smertefritt. Gud hadde helbredet ham!

FOTBALLSPILLER: Det ble to «mål» for fotballspiller Rex Andy denne kvelden. For det første ble han frelst. Dernest kunne han fjerne en knebandasje etter at Gud helbredet ham for en kneskade han hadde hatt i seks uker. Hevelsen gikk brått tilbake. Han som før ikke kunne bøye kneet, legger nå på sprang foran mange jublende tilskuere.


MASSENE: Massene søkte forbønn. En rask, liten berøring kunne være nok til at Gud helbredet.

HØRSELSMIRAKEL: I et av ettermøtene kom en glad, ung mann fram til plattformen og fortalte at han hadde fått hørselen igjen på et døvt øre under fellesbønnen kvelden før.


MIRAKLER: «Nå kan jeg se og høre!» ropte 19-årige Fred Bade glad. Hans mor fortalte at han ble blind på det venstre øyet og døv på det venstre øret etter at han falt ned fra en lastebil og fikk brist på hodeskallen. Men så ble Fred helbredet under forbønnen i ettermøtet.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15