Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Slutt på ryggsmerter etter fjorten år

ENKLERE HVERDAG: Irene Jonassen har ikke vondt i ryggen lenger.
Irene Jonassen har sluppet å snu seg i smerter om natta etter at Svein-Magne Pedersen ba for henne på Gol.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Etter å ha sett både sin mor og sin sønn bli helbredet gjennom Svein-Magne Pedersens tjeneste, bestemte Irene Jonassen seg for å prøve dette selv også, siden han skulle være på Gol. Hun forteller at hun ikke er kristen, men at hun mener det er tydelig at dette virker. Moren, Jorunn Margrethe Iversen, kastet krykkene etter å ha blitt helbredet gjennom TV-skjermen da Pedersen ba for syke på «Holmgang» i oktober 2002.

Irenes fjorten år gamle sønn ble kvitt mange års smerter i føttene etter at Pedersen for to år siden ba «om at disse skjeve bena blir rettet opp», forteller hun. Nå ville hun ha forbønn for blant annet ryggen, som har vært vond i fjorten år på grunn av en medfødt skade.

– Det ble varmt og det dirret. Nå kjennes det greit ut, forteller hun i møtet, fortsatt litt skeptisk til om dette kommer til å vare. Men to uker etterpå forteller hun at smertene fortsatt er borte, og at hverdagen har blitt atskillig enklere. Hun kan ligge på siden og på magen uten at det gjør vondt, og gjøre bevegelser og løft som før ville slitt henne ut.

– Før lå jeg våken om natta, fordi jeg kjente at det var vondt å snu seg. Nå våkner jeg også om natta, men det er heller fordi det er så uvanlig at det ikke gjør vondt når jeg snur meg, sier hun. Noen dager etter møtet fikk hun fast stilling i en barnehage på Geilo, og da er det godt å ha en rygg som fungerer.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15