Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 

Ribbeinsbrudd og nyrebekkenbetennelse
Jeg ringte til deg og fikk forbønn for smerte i den ene siden etter et ribbeinbrudd. Dessuten hadde jeg smerte dag og natt på grunn av nyrebekkenbetennelse. Jeg fikk også forbønn for bronkitt. Tenk, alt dette kom bort etter forbønn. Jeg er helt fri for smerte. Det er helt ufattelig.

Maksimal øresus
Øresusen holdt på å ta knekken på meg. Den brølte i ørene, og jeg var helt ferdig i nervene. Legen sa at det var 80 desibel øresus, og det er maksimal øresus. Den kom etter at jeg hadde fått Menieres. Tre ganger ringte jeg til deg. Etter den siste forbønnen for to år siden, for-svant øresusen. Det oppdaget jeg tre dager etter forbønnen. Siden da har jeg vært god.

Leddgikt i Ålesund
Jeg hadde hatt leddgikt i over tjue år. Det gikk verst ut over nakken. Nesten hver gang jeg spiste måtte jeg legge meg midt under måltidet på grunn av nakkesmertene. For halvannet år siden talte du på noen møter i Pinsekirka i Ålesund. Jeg måtte spise Paralgin Forte for å kunne være der under hele møtet. Der fikk jeg forbønn av deg. Ingen ting skjedde med det samme. Etter to-tre uker oppdaget jeg at nakke-s-mertene var kommet bort. Jeg er like god i dag, og nå kan jeg være på møter uten å ta Paralgin Forte. Jeg er takknemlig til Gud for det han har gjort for meg.

Fikk hørselen tilbake
Min svigerinne hadde i flere år vært tunghørt og brukte hørapparater på begge ørene. Hennes lege sa at det var en familiesvakhet og at hun kunne komme til å bli døv. I vår ringte hun til deg en dag og fikk forbønn. Tenk, etter to dager hadde hun fått full hørsel på begge ørene. Høreapparatene har hun lagt på hylla. Hun er nå sammen med mannen på en ferietur ute i Europa - uten høreapparater!

Systen og stingene forsvant!
Jeg hadde to syster nedentil. Jeg fikk først operert bort den ene og hadde sju sting. Jeg ringte deg og fikk forbønn for den andre svullen en uke før operasjonen. Ti dager etter den første operasjonen skulle operasjonslegen fjerne den andre systen. Dessuten skulle han fjerne stingene. Til hans storte overraskelse var både systen og stingene kommet bort. Jeg tror Gud stod bak den operasjonen. Han hadde til og med fjernet stingene.

Anginahelbredelse
I 1992 ble jeg operert for angina. Jeg hadde da tre tette årer. Men anginaen kom tilbake noen år senere. Min lege konstaterte at jeg hadde fått angina på nytt. Jeg hadde flere anginaanfall hvert år og måtte da i huj og hast på sykehuset i Bodø med blålys og sirene. Jeg tok opp til ti Nitro om dagen. For fem år siden kom jeg til forbønn hos deg på Sundby i Saltdalen. Mens du bad for meg, kjente jeg en varme som strømmet inn i brystet. Siden den dagen har jeg ikke tatt en Nitro. Nå kan jeg være i aktivitet uten å kjenne noe til smertene i brystet. Gud har helbredet meg!

Kattemirakel og TV 2
Da du bad for syke på «Lønning Direkte» i oktober 1995, la jeg hendene mine på fjernsynet, for jeg ville bli helbredet for en plage jeg hadde. Katten min hadde i en uke gått med en vond fot. Den klarte nesten ikke å trå på foten, men holdt foten opp slik som katter gjør når de har vondt i en fot. Så skjedde det noe pussig. Mens du bad på «Lønning Direkte», hoppet plutselig katten opp på fjernsynet og la seg over hendene mine. Da du var ferdig med å be, hoppet den ned og gikk nesten normalt rundt omkring i huset. Et par dager senere var den helt god. Bedringen var så sterk at jeg jeg la straks merke til underet som hadde skjedd.

Halsvirus
I fire år plagdes jeg med et virus som hadde satt seg i halsen. Det verket mye og noen ganger kom det klumper opp fra halsen. Å svelge var smertefullt. Siden det var virus kunne ikke legene ikke gi meg noen hjelp. For to år siden var jeg på et møte på Myre i Vesterålen. Der talte du og bad for syke. Før du bad for hver enkelt som var syk, bad du for alle syke under ett. Mens du stod der og bad, kom det med ett et overnaturlig lys over deg som strålte ned mot meg. Jeg så det tydelig. Først fikk jeg verk i halsen. Den varte i en halv time, så forsvant den. Siden da har jeg vært helbredet for virus.

Røykte i 60 år
Jeg tok min første røyk som guttunge, og fortsatte med det. I 60 år har jeg lidd under denne lasten. Jeg har prøvd med spesialtyggegummi, tablettkurer og munnvann, men til ingen nytte. For et halvt år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for denne fæle lasten. Straks fikk jeg kraft til å slutte. Ja, jeg mistet faktisk lysten på tobakk etter dette. Siden den dagen her jeg ikke tatt en blås!

Fikk hørselen igjen
For vel tre år siden var jeg med på en trafikkulykke. Det førte til at jeg ble helt døv på det venstre øret. For tre år siden ringte jeg til deg. Du bad meg stikke en finger i det døve øret. Og så bad du. Straks kjente jeg at det strømmet en merkelig varme inn i øret. Så bad du meg legge telefonrøret mot det døve øret. Tenk, jeg hadde fått normal hørsel og kunne føre samtale med deg med det øret som hadde vært døvt!

TV-helbredelse
For sju-åtte år siden begynte jeg å få dårlig syn på begge øynene. Jeg måtte slutte å skrive faktura på bedriften vår. Når jeg så på et fire-sifret tall, forsvant de to midterste tallene. Når jeg så bortover gulvet så det ut som om det la en mengde med ulldotter bortover gulvflaten. Jeg var hos optikeren. Kanskje var det begynnelsen på grå stær? På denne tiden kom du på «Lønning Direkte». Der bad du for syke. Da hadde jeg hatt denne synsforstyrrelsen i et halvt år. Jeg gjorde som du sa, la en hånd på fjernsynet og en over øynene. Tre måneder senere oppdaget jeg til min store glede at «ulldottene» var kommet bort. Det kunne ha skjedd flere uker tidligere. Jeg hadde bare glemt at de pleide å være der. Siden da har hatt et godt syn.Frelst og helbredet på HedmarktoppenDen 11. juli i år kom vi til Hedmarktoppen for å høre deg tale og for å få forbønn for våre sykdommer. Jeg så møteannonsen i bladet Legedom. Min mann var så vennlig å kjøre meg dit. Ingen av oss var kristne. Du forkynte frelse og helbredelse. Mot slutten av talen bad du de ufrelste om å ta imot frelsen og gi seg til kjenne ved å rekke opp hånden. Da skjedde det noe merkelig. En usynlig kraft løftet den ene hånden min i været. Da du bad de som hadde tatt imot frelsen om å komme fram, kom den samme kraften over meg. Jeg ble dratt fram av denne kraften uten at jeg kunne stå imot. Der framme hilste jeg på deg og noen veiledere. Min mann rakte ikke opp hånden, men jeg er nesten sikker på at han også ble frelst. Han gikk heller ikke fram slik jeg gjorde.

Før du bad for de syke enkeltvis, bad du for alle syke i hallen under ett. Da skjedde det et stort mirakel med min mann. I mange år har han plagdes fryktelig med daglige hodesmerter. Dessuten har han i mange år hatt store problemer med slitasjegikt i knærne. Det kom av at han har vært skogsarbeider i 25 år. Røntgenbildene viste slitasje. Legene kunne ikke hjelpe ham. Hver dag spiste han fire smertestillende tabletter. På grunn av slitasjen kunne han bare gå korte turer. Ellers ville han begynne å skjelve i beina og kunne da falle. Straks etter møtet kunne han fortelle at den konstante hodepinen var kommet bort. Dagen etter var han blitt herlbredet for slitasjesmertene. Nå går han lange turer uten å skjelve og å falle. Smertestillende tabletter har han også kuttet ut.

Min mann er 62 år. Miraklet skjedde mens han satt nede i salen, uten at du la hendene dine på ham. Jeg takker Gud for at min mann ble helbredet og at jeg ble frelst denne kvelden.

 

- Jeg var nikotinslave

Karstein Olsen (63) var nikotinslave i over 50 år. Så ringte han vårt kontor og fikk forbønn for denne alvorlige lasten.

- Jeg tok min første blås da jeg var seks år. Det skjedde rett etter frigjøringen i 1945. Engelske soldater gav oss barn sigaretter på spøk. Da jeg var ti år, var jeg vanerøyker. Jeg har prøvd å slutte flere ganger, men har aldri lyktes.

Den 13 oktober i år 2000 ringte jeg til deg for å få forbønn for nyrebekkenbetennelse. Samtidig bad jeg om forbønn for mine røykevaner. Jeg la på røret og bad min kone Solrunn om å kaste tobakkspakken. Siden da har jeg ikke tatt en blås, for jeg vil ikke skuffe Gud, Solrunn og deg, Svein-Magne. Når fristelsen har kommet, har jeg stått imot i Jesus navn. Da pleide jeg å si: Forsvinn i Jesu navn, røyksug! Da har jeg alltid fått hjelp. Gud har gitt meg kraft til å stå imot det onde. Jeg trodde røyken var en venn, men når nå ser jeg at jeg har tjent en fiende i alle disse årene. Siden jeg sluttet har jeg fått tilbake flimmerhårene i halsen. Lukt og smak er blitt mye bedre, og jeg puster mye lettere. Før plagdes jeg med kalde bein eller røykføtter som det heter. De er jeg blitt mye bedre nå. Min lege sier at det tar seks år å bli restaurert igjen.

Det er ingen i min nærmeste familie som røyker. De er alle sjeleglad for at jeg seiret over nikotinen - i Jesu navn.

Karstein Olsen

 


Publisert:
2003-06-26


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2002

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15