Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Smertene slapp etter 7. gang med forbønn

ANSIKTSSMERTENE FORSVANT: Etter syv samtaler på forbønnstelefonen var Erna Kristiansen helbredet. Foto: Per Chr. Navjord
I over tretti år var Erna Kristiansen plaget med forferdelige smerter i ansiktet. Til tross for at legene sa hun aldri kunne regne med å bli frisk, bestemte hun seg for å ringe evangelist Svein-Magne Pedersen og be om forbønn.

Tekst: Tor-Bjørn Nordgaard

Allerede på syttitallet begynte Erna Kristiansen å oppleve de plutselige, voldsomme stikkene i ansiktet.

– Smertene kom som lynnedslag! Det var så vondt at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Det var som elektriske støt. Jeg tenkte på krigsfanger som ble torturert med strøm, at slik som dette måtte det være, forteller hun.

Omtrent et halvt minutt om gangen varte torturen, og det kunne skje mangfoldige ganger daglig i de verste periodene.

Legene gav henne diagnosen trigeminusnevralgi. Man kjenner ikke til hvorfor denne relativt sjeldne sykdommen oppstår, og man kjenner heller ingen helbredende kur for den.

Ringte flere ganger

Årene gikk, og ansiktssmertene viste ingen tegn til å ville forsvinne. Sykehuset kunne bare tilby midlertidig hjelp.

– Jeg fikk noen behandlinger med innsprøytning som gjorde at smertene ble lettere i en periode av gangen, men behandlingen gjorde fryktelig vondt, og smertene kom uansett alltid tilbake etter en tid, sier hun.

En dag fortalte datteren henne om at det gikk an å ringe til Svein-Magne Pedersen og få ham til å be om helbredelse. Erna ringte forbønnstelefonen – men merket ingen forandring etterpå.

– Svein-Magne sa jeg måtte prøve flere ganger, fordi det ikke var sikkert det holdt med bare en gang for å bli frisk. Jeg bestemte meg for å fortsette, fordi jeg trodde det ville hjelpe, forteller Erna.

– Jeg tror at Jesus er den beste legen vi har, og jeg tenkte at han er sikkert et redskap for Ham. Pedersen kan jo ikke helbrede noen, men Gud kan, fastslår hun.

Legen forundret

Erna ringte tilbake en tid etterpå – men heller ikke da forsvant smertene. Likevel gav hun seg ikke verken på andre eller tredje forsøk. Først da hun ringte forbønnstelefonen for syvende gang, ble det forandring i tilstanden hennes.

– Da jeg la på røret etter forbønnen, fortsatte det å gjøre vondt utover kvelden, men da jeg våknet dagen etterpå, hadde smertene forsvunnet, stråler hun.

– Det er det beste som har skjedd. Jeg er så glad og takknemlig hver dag. Det var så stort at jeg klarer ikke å beskrive det. Det legene ikke kunne, det gjorde Jesus.

Selv om ansiktet fortsatt er ømtålig etter mange års plager, har smertene som før var dagligdagse ikke kommet tilbake igjen. Nå går trønderkvinnen i sitt nittiende år, og er ved godt mot.

– Fastlegen min ble forundret da jeg fortalte ham hva som hadde skjedd. «Det er mye mellom himmel og jord vi ikke forstår,» sa han. Ja, sa jeg, vi har en Overlege, smiler Erna Kristiansen.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15