Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet på tur til helbredelsesmøte

Under forbønn hos Svein-Magne blir mange helbredet momentant. En stor del blir helbredet noen dager etter forbønnen. Andre blir friske etter flere forbønnshandlinger. Kristian Svensli (65) fra Surnadal representerer unntaket.

- Jeg er utdannet sveiser og mekaniker. I 1968 arbeidet jeg en kort tid på et skipsverft på Halsa ved Kristiansund. Her holdt vi på med å bygge en båt. På dette verftet ble jeg utsatt for en alvorlig gassforgiftning. Det gav meg en varig skade i hjerte og muskler. Gassen fra to andre sveisere som holdt på å arbeide i hver sin tank, steg opp i maskinrommet hvor jeg holdt på med å sveise. To-tre uker senere kom virkningen. Forgiftningen kjentes ut som en sterk influensa med frysninger og feber opp i 41 grader. Etter at feberen var gått ned, fikk jeg smerter i alle ledd i kroppen. Jeg prøvde å helbrede meg selv med inntak av mye melk, hvitløk, askavkok og syltetøy. Smertene i leddene kom etter hvert bort, men med årene fikk jeg krampe i musklene rundt hjertet. I tillegg fikk jeg hjerteflimmer. Legene på Orkdal sykehus undersøkte meg. Min private lege gav meg en spesiell tablett som skulle dempe muskelkrampen og sette ned farten på hjertet. Jeg tok en tablett hver morgen. Den dempet lidelsene. I fjor ble jeg plutselig verre og måtte ta morfin. Min lege advarte meg mot å ta for tunge tak.

Så en dag i vår leste jeg i bladet Legedom at Svein-Magne skulle ha helbredelsesmøter på Oppdal Kristne Senter i pinsen i år. Dit måtte jeg bare dra. Kanskje kunne Gud fjerne disse over 20 år gamle lidelsene? Tidlig om morgenen den 19. mai satte jeg meg i bilen for å dra på helbredelsesmøter på Oppdal. Da jeg var kommet halvveis, kom jeg plutselig på at jeg hadde glemt å ta min daglige dose medisin. Jeg hadde også glemt å ta med medisinen. Å snu nå kom ikke på tale. Jeg hadde kjørt for langt. Kanskje stod Gud bak denne forglemmelsen, for merkelig nok kjente jeg ikke noe til muskelkrampene og hjerteflimmeren. Normalt sett skulle jeg på denne tiden ha hatt store plager uten medisin. Var Gud i ferd med å gjøre et under før jeg nådde Oppdal?

For sikkerhets skyld fikk jeg kølapp på begge møtene. På det første møtet bad Svein-Magne for meg klokken to på natten, på det neste fikk jeg forbønn klokken fire om morgenen. Det var forresten en sterk opplevelse å delta på møtene.

Nå i ettertid har jeg forstått det: Gud kom meg i forkjøpet. På turen til Oppdal tenkte jeg på Gud, på møtet og forbønnen som jeg skulle få. Gud overrasket meg og gjorde en helbredelse utenfor «skjemaet». Profeten Jesaja sier jo: «Før dere roper, vil jeg svare.»

Jeg er sanger og soldat i Frelses-armeen og tilhører Sunndalsøra korps. Selvsagt har jeg fortalt mange om denne merkelige helbredelsen.

Medisinen har jeg forlengst lagt på hylla. Jeg er fullstendig frisk for den 34 år gamle hjerteflimmeren og muskelkrampen. Av hobby er jeg steinsamler. I går var jeg på en lang tur på oppdalsfjellet og samlet 30 kilo stein som jeg bar hjem i ryggsekken. Jeg kjente ikke et fnugg til sykdommene.

Kristian Svensli


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15