Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kraftige helbredelser og 70 frelst

EKS-«SJØMANN»: Monica jobbet om bord på Hurtigruten men måtte gå land på grunn av sykdom. Men nå har hun fått tilbake livsgleden og humøret.
Andre utstillere leste i kaffegrut og underviste om reinkarnasjon, men Svein-Magne Pedersen forkynte om Jesus og ba for syke under Alternativmessa på Stokmarknes.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Birgit Jensen la hånda på Svein-Magnes andaktsbok og etter 1-2 minutter var hun helbredet. Ja, jeg har hatt prolaps i over 30 år med konstante smerter dag og natt. Det har vært fælt, jeg har holdt på å «gå på veggen».

I tillegg slet hun med fibromyalgi og polynevropati. Men nå er alle smertene borte! Det var under Alternativmessa på Stokmarknes 22.-24.februar at 53-åringen fikk mirakelet sitt. Svein-Magne rakk aldri å be for henne, hun lette seg fram til utstillingen hans, fant boka og bladde opp på den sida hvor hånda hans er avbildet. Hun hadde voldsomme ryggsmerter der hun stod.

Helse og frelse

– Jeg kjente at en varme bredte seg fra tærne og oppover, det var som en stråling som gikk gjennom kroppen og forsvant. Alle smertene ble borte.

– Jeg er helt bra, føler meg frisk, forteller hun entusiastisk på telefonen fra Kabelvåg. Birgit valgte også å ta et standpunkt for Jesus.

– Det kjennes veldig bra, livet er blitt harmonisk. Jeg leser i Bibelen, ber og synger. Livet er godt.

Hun søkte hjelp hos Svein-Magne fordi ryktet har fortalt at han har gjort mye godt, og fordi mannen hennes ble helbredet av isjias for 8 år siden. Etter forbønn fra Pedersen.

Trekkplaster

Evangelisten var invitert til messa som trekkplaster. Han holdt fem seminarer hvor han forkynte og ba for de syke. Nærmere 1500 personer var innom messa som ble arrangert i Hurtigrutens Hus.

Mange av seminardeltakerne var ikke-kristne da de kom for å høre Pedersen, men skiftet oppfatning underveis. Drøyt 70 ble frelst, i en familie ble fire medlemmer kristne på det samme møtet.

Desperat

– Æ e målløs, det e heilt utrulig!

Det lykkeligste menneske i Vesterålen heter Monica Aspelund. Hun er en «sjømann» som har gått i land, fikk bindevevssykdommen lupus og ble ufør. Hun kom til messa desperat av smerter.

– Jeg har vært mer på Nordlandssykehuset Bodø de siste tre årene enn hjemme på Stokmarknes, har hatt forferdelige smerter og søvnløse netter. Monica tryglet legen sin om å bli lagt i koma. Hun greide ikke mer. En uendelighet av behandlinger og piller hjalp lite. Hun torde ikke å bevege hodet på grunn av smerter, hun kunne ikke reise seg uten å holde fast i noe.

Fantastisk uke

Da Svein-Magne ba for henne, kjente hun en voldsom varme i kroppen.

– Jeg holdt på å ta fyr!

Dagene etter forbønnen har hun nesten gått berserk av tiltakslyst. Hun er et stort smil, er nesten mer i lufta enn på bakken når jeg tar bildene av henne, snurrer rundt som en virvelvind til ære for fotografen.

Før lunsj har hun vasket hele huset, vasket, strøket og hengt opp gardiner, støvsuget, tørket støv. Nå skal hun ut og handle. Deretter frister en spasertur.

– Legen min ville ikke ha trodd meg, sier hun og ler.

Også Monica tok imot innbydelsen til å bli kristen.

– Jeg har aldri vært så avslappet som nå, jeg har senket skuldrene, de negative tankene er borte, og ikke minst sover jeg godt! Før ble jeg vekket av smerter etter 1-2 timers søvn! Nå sover hun sju timer hver natt.

– Det er Gud og Svein-Magne som har hjulpet meg. Denne første uka har vært fantastisk, avrunder Monica Aspelund.

Helbredet healers

Solveig og Svein-Magne Pedersens utstilling ble flittig besøkt under messa. Flere stoppet for å fortelle om venner og familie som har opplevd helbredelse gjennom TV-programmer eller over telefon.

En av utstillerne, selv healer, forteller at hun ringte inn til Svein-Magne. Hun ble bedt for, og fikk en salveduk i posten.

– Energien og livslysten kom tilbake, og kolesterolet falt fra 9 til 5 på to uker, sier hun begeistret.

Legen kunne ikke fatte hva som hadde skjedd. Hva har du gjort? spurte han nysgjerrig. Den kvinnelige healeren oppfordrer andre til å kontakte Pedersen fordi han etter hennes mening har bedre resultater å vise til enn noen annen.

MØTEPUNKT: Birgit Jensen lot hånda ligge på andaktsboka. Minutter senere var hun kvitt tre sykdommer.

Publisert:
2008-04-21


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 2 - 2008

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15