Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kraftige helbredelser og 70 frelst

EKS-«SJØMANN»: Monica jobbet om bord på Hurtigruten men måtte gå land på grunn av sykdom. Men nå har hun fått tilbake livsgleden og humøret.
Andre utstillere leste i kaffegrut og underviste om reinkarnasjon, men Svein-Magne Pedersen forkynte om Jesus og ba for syke under Alternativmessa på Stokmarknes.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Birgit Jensen la hånda på Svein-Magnes andaktsbok og etter 1-2 minutter var hun helbredet. Ja, jeg har hatt prolaps i over 30 år med konstante smerter dag og natt. Det har vært fælt, jeg har holdt på å «gå på veggen».

I tillegg slet hun med fibromyalgi og polynevropati. Men nå er alle smertene borte! Det var under Alternativmessa på Stokmarknes 22.-24.februar at 53-åringen fikk mirakelet sitt. Svein-Magne rakk aldri å be for henne, hun lette seg fram til utstillingen hans, fant boka og bladde opp på den sida hvor hånda hans er avbildet. Hun hadde voldsomme ryggsmerter der hun stod.

Helse og frelse

– Jeg kjente at en varme bredte seg fra tærne og oppover, det var som en stråling som gikk gjennom kroppen og forsvant. Alle smertene ble borte.

– Jeg er helt bra, føler meg frisk, forteller hun entusiastisk på telefonen fra Kabelvåg. Birgit valgte også å ta et standpunkt for Jesus.

– Det kjennes veldig bra, livet er blitt harmonisk. Jeg leser i Bibelen, ber og synger. Livet er godt.

Hun søkte hjelp hos Svein-Magne fordi ryktet har fortalt at han har gjort mye godt, og fordi mannen hennes ble helbredet av isjias for 8 år siden. Etter forbønn fra Pedersen.

Trekkplaster

Evangelisten var invitert til messa som trekkplaster. Han holdt fem seminarer hvor han forkynte og ba for de syke. Nærmere 1500 personer var innom messa som ble arrangert i Hurtigrutens Hus.

Mange av seminardeltakerne var ikke-kristne da de kom for å høre Pedersen, men skiftet oppfatning underveis. Drøyt 70 ble frelst, i en familie ble fire medlemmer kristne på det samme møtet.

Desperat

– Æ e målløs, det e heilt utrulig!

Det lykkeligste menneske i Vesterålen heter Monica Aspelund. Hun er en «sjømann» som har gått i land, fikk bindevevssykdommen lupus og ble ufør. Hun kom til messa desperat av smerter.

– Jeg har vært mer på Nordlandssykehuset Bodø de siste tre årene enn hjemme på Stokmarknes, har hatt forferdelige smerter og søvnløse netter. Monica tryglet legen sin om å bli lagt i koma. Hun greide ikke mer. En uendelighet av behandlinger og piller hjalp lite. Hun torde ikke å bevege hodet på grunn av smerter, hun kunne ikke reise seg uten å holde fast i noe.

Fantastisk uke

Da Svein-Magne ba for henne, kjente hun en voldsom varme i kroppen.

– Jeg holdt på å ta fyr!

Dagene etter forbønnen har hun nesten gått berserk av tiltakslyst. Hun er et stort smil, er nesten mer i lufta enn på bakken når jeg tar bildene av henne, snurrer rundt som en virvelvind til ære for fotografen.

Før lunsj har hun vasket hele huset, vasket, strøket og hengt opp gardiner, støvsuget, tørket støv. Nå skal hun ut og handle. Deretter frister en spasertur.

– Legen min ville ikke ha trodd meg, sier hun og ler.

Også Monica tok imot innbydelsen til å bli kristen.

– Jeg har aldri vært så avslappet som nå, jeg har senket skuldrene, de negative tankene er borte, og ikke minst sover jeg godt! Før ble jeg vekket av smerter etter 1-2 timers søvn! Nå sover hun sju timer hver natt.

– Det er Gud og Svein-Magne som har hjulpet meg. Denne første uka har vært fantastisk, avrunder Monica Aspelund.

Helbredet healers

Solveig og Svein-Magne Pedersens utstilling ble flittig besøkt under messa. Flere stoppet for å fortelle om venner og familie som har opplevd helbredelse gjennom TV-programmer eller over telefon.

En av utstillerne, selv healer, forteller at hun ringte inn til Svein-Magne. Hun ble bedt for, og fikk en salveduk i posten.

– Energien og livslysten kom tilbake, og kolesterolet falt fra 9 til 5 på to uker, sier hun begeistret.

Legen kunne ikke fatte hva som hadde skjedd. Hva har du gjort? spurte han nysgjerrig. Den kvinnelige healeren oppfordrer andre til å kontakte Pedersen fordi han etter hennes mening har bedre resultater å vise til enn noen annen.

MØTEPUNKT: Birgit Jensen lot hånda ligge på andaktsboka. Minutter senere var hun kvitt tre sykdommer.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15