Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Sissel hadde arm- og skulderplager siden 1990:
Herlig med helt fin arm!

FULL UTTELLING: 
Sissel Dahlberg ble helt god i venstre arm og skulder under helbredelsesmøtet i 
Kristent Fellesskap, Bergen.
Det var under fellesbønnen på Kristent Fellesskap i Bergen det skjedde. Mens Svein-Magne ba for alle de fremmøtte, merket Sissel Dahlberg at noe ekstraordinært skjedde. – Det kom en voldsom varme inn i halsen og den venstre skulderen. Jeg har aldri kjent en slik varme før, og skjønte at jeg ble helbredet.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Sissel har hatt problemer med arm og skulder helt siden hun ble knivstukket i 1990. Sener og muskler ble skadet og resulterte i dårlig bevegelighet spesielt i overarmen. Hun ble tilbudt operasjon, men avslo da sjansen til å bli helt bra var 50–50. De siste 2–3 årene har en senebetennelse bitt seg fast i den samme armen. Verken kortisonsprøyter eller behandlinger monnet noe særlig. Betennelsen gjorde at hun ikke kunne ligge på venstre side. Resultatet ble at hun sovnet i mange merkelige stillinger, og stadig våknet stiv og øm i kroppen.

Rett opp

Litt senere i møtet fikk Sissel individuell forbønn fra evangelisten. Da fikk hun tilbake full bevegelighet i armen og klarte for første gang siden 1990 å løfte armen rett mot taket. Da hun kom hjem den kvelden, la hun seg på venstre side og sov så godt.

– Det er helt fantastisk godt og herlig med helt fin arm, sier Sissel. Venner og familie gleder seg over det som har skjedd.

Frisk forkynnelse

– Jeg kom til møtet med Pedersen fordi jeg elsker å høre Svein-Magne. Han er så frisk, det er ikke noe tungt, trist eller religiøst over ham. Hun abonnerer også på bladet Legedom.

– Det er fint å lese om andre som opplever å bli helbredet selv om man kanskje ikke selv blir helbredet, sier Sissel. Det er ingen tvil om at han har en spesiell gave, sier bergenseren som siden møtet i februar 2007 nyter tilværelsen med sin «nye» arm:

– Eg e så glad!


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15