Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Sissel hadde arm- og skulderplager siden 1990:
Herlig med helt fin arm!

FULL UTTELLING: 
Sissel Dahlberg ble helt god i venstre arm og skulder under helbredelsesmøtet i 
Kristent Fellesskap, Bergen.
Det var under fellesbønnen på Kristent Fellesskap i Bergen det skjedde. Mens Svein-Magne ba for alle de fremmøtte, merket Sissel Dahlberg at noe ekstraordinært skjedde. – Det kom en voldsom varme inn i halsen og den venstre skulderen. Jeg har aldri kjent en slik varme før, og skjønte at jeg ble helbredet.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Sissel har hatt problemer med arm og skulder helt siden hun ble knivstukket i 1990. Sener og muskler ble skadet og resulterte i dårlig bevegelighet spesielt i overarmen. Hun ble tilbudt operasjon, men avslo da sjansen til å bli helt bra var 50–50. De siste 2–3 årene har en senebetennelse bitt seg fast i den samme armen. Verken kortisonsprøyter eller behandlinger monnet noe særlig. Betennelsen gjorde at hun ikke kunne ligge på venstre side. Resultatet ble at hun sovnet i mange merkelige stillinger, og stadig våknet stiv og øm i kroppen.

Rett opp

Litt senere i møtet fikk Sissel individuell forbønn fra evangelisten. Da fikk hun tilbake full bevegelighet i armen og klarte for første gang siden 1990 å løfte armen rett mot taket. Da hun kom hjem den kvelden, la hun seg på venstre side og sov så godt.

– Det er helt fantastisk godt og herlig med helt fin arm, sier Sissel. Venner og familie gleder seg over det som har skjedd.

Frisk forkynnelse

– Jeg kom til møtet med Pedersen fordi jeg elsker å høre Svein-Magne. Han er så frisk, det er ikke noe tungt, trist eller religiøst over ham. Hun abonnerer også på bladet Legedom.

– Det er fint å lese om andre som opplever å bli helbredet selv om man kanskje ikke selv blir helbredet, sier Sissel. Det er ingen tvil om at han har en spesiell gave, sier bergenseren som siden møtet i februar 2007 nyter tilværelsen med sin «nye» arm:

– Eg e så glad!


Publisert:
2008-02-03


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2008

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15