Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Det skjedde i Valdres:
Gerd ble helbredet mens hun sov

SOV SEG FRISK: Gerd Moe Harmankaya våknet opp frisk og med ny futt i kroppen.
Gerd Moe Harmankaya (56) fra Leira i Valdres fikk hjerteinfarkt under en fjelltur senhøsten 2006. Hun ble innlagt på Gjøvik fylkessjukehus og var bra en periode før det brakte løs igjen i november med et sammensurium av infeksjoner og antibiotikakurer.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

I mars begynte hun å få noen merkelige anfall hvor det føltes som om hjernen «kortsluttet». Hun fikk skjelving og nummenhet i armer og bein, fikk angst og pusteproblemer. Anfallene kom flere ganger i døgnet, og varte i to til tre timer, oftest om kvelden eller natta. Hun ringte stadig til Legevakten for å få hjelp.

Temmelig skeptisk

Stefaren hennes, Eivind Lundgård, ba henne innstendig om å kontakte Svein-Magne for å bli bedt for. Selv var han blitt helbredet etter å ha lagt hånda på TV-en mens predikanten deltok i fjernsynsprogrammet «Holmgang».

– Jeg var skeptisk, understreker Gerd, det kostet jo 13 kroner minuttet å ringe inn til Misjonen Jesus leger (MJL). Opplendingen var fristet til å tro at det hele dreide seg kun om penger, og at det neppe ble noen hjelp å få.

Da hun endelig fikk Pedersen på tråden denne dagen i mars 2007, stilte han en rekke spørsmål hun syntes var irrelevant. Gerd trodde det var bare for å hale ut tiden. Til slutt ba han en bønn: «Jesus, gå inn i hjertet og styrk og hjelp henne.» Gerd tok imot frelsen.

20 år yngre

Valdreskvinnen følte seg slett ikke bedre etter telefonsamtalen. Utpå kvelden fikk hun et av de vanlige anfallene. Men sovnet til slutt.

– Jeg sov gjennom natta for første gang på lenge, og da jeg våknet, hadde det skjedd et under! Jeg følte meg som en 20-åring innvendig, følte meg helt ny, hadde fått sånn kraft i kroppen. Og ikke nok med den fysiske forandringen, det hadde skjedd noe mer:

– Jeg ble frisk på en natt, sier Gerd begeistret. Hun som alltid har vært en vilter og festglad dame er nå oppslukt av Bibelen, og går på møter så snart hun får anledning.

– Det er kjempestort det som har skjedd, sier hun glad. Hun har takket mye etter den omtalte telefonsamtalen med MJL. Noen innleggelse på Gjøvik fylkessjukehus er det ikke snakk om, og Legevakten mottar heller ikke flere henvendelser fra en lyshåret dame fra Leira.

Kurert i skulderen under TV-program

Eivind Lundgård har i likhet med stedatter Gerd super erfaring med bønn og helbredelse. Da Svein-Magne var gjest hos Oddvar Stenstrøm i TV2s «Holmgang», la valdresingen hånda på fjernsynsapparatet og ble helbredet i skulderen. Eivind hadde pådratt seg overbelastning gjennom hardt kroppsarbeid. Han tok tjuefire behandlinger hos fysioterapeut uten at det hjalp. Etter en undersøkelse ved Majorstua Røntgeninstitutt i Oslo, var konklusjonen at han måtte sette seg på venteliste for operasjon.

Eivind hadde store smerter i skulderen da Pedersen dukket opp på skjermen og ba denne høstdagen i 2002. Verkingen satt helt ut i fingertuppene.

– Femten til tretti minutter etter at jeg hadde lagt hånda på TV-skjermen var alle smertene vekk, og har vært det siden, sier han glad. Han har fortalt mange om det som har skjedd, og det er ikke få i omgangskretsen hans som har begynt å lese i Legedom og nå søker forbønn over telefon og gjennom brev.

KOMPISER: Svein-Magne Pedersen og Eivind Lundgård hadde stor glede av å møtes i Nordhordlandshallen i juni 2007. Gerd Moe Harmankaya sees til høyre på bildet.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15