Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Randi hadde ME i 19 år
Andaktsboken gjorde meg frisk!

SUPERTABLETTEN: Randi med boken som snudde opp-ned på helsa og dermed livet.
Selv etter 16 timers søvn var hun like uopplagt.Men da hun begynte å lese andaktsboken «Legende dråper», begynte underlige ting å skje.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Randi (53) fra indre Østfold hadde ME, eller utmattelsessyndrom. I 19 år var hun en kronisk slappfisk, i 12 av disse årene har hun vært uføretrygdet. Hun prøvde alle mulige typer behandlinger til liten nytte.

– Ja, jeg har sikkert brukt flere hundre tusen kroner i håp om å bli frisk, forteller hun. En bok til 365 kroner fra et knøttlite forlag har snudd tilværelsen. At hun ikke står frem med bilde og under fullt navn er fordi hun vil unngå oppmerksomhet.

Uføretrygdet

Det hele startet med en dobbeltsidig lungebetennelse. Randi kom aldri til hektene etterpå. Hun følte seg konstant trøtt og uopplagt og kunne sove i 16 timer. For å våkne like uopplagt.

Jobben som hjelpepleier ble strevsom, hun gikk over i hjemmesykepleien hvor hun i større grad kunne styre arbeidsmengden selv. Å komme seg ut av senga kunne være uoverkommelig. Men hun ville ikke at sønnen skulle vokse opp med en mor som lå – enten i senga eller sofaen.

– Jeg prøvde å ta meg sammen, prøve å fungere, prøve å ha et sosialt liv, forteller Randi. Men mest av alt ventet hun på at kvelden skulle komme slik at hun kunne legge seg.

Kraftfullt bilde

Støtt og stadig måtte hun avlyse ting hun skulle delta på. Randi hadde utallige oppringninger til arbeidsgiveren om at hun ikke kunne møte på jobb. Samtidig så hun fresh og velstelt ut, derfor tok det tid å bli forstått, det tok tid å få diagnosen.

Randi bestilte boken «Legende dråper» av Svein-Magne Pedersen. Hun leste bakfra og forfra, ble fascinert av de personlige beretningene fra helbredede mennesker.

På side 435 i boken er predikantens hånd avbildet. Randi la hånda si mot bildet.

– Jeg kjente at det strømmet varme inn i hånda mi, forteller hun opprømt. Hun la boken mot kroppen, fortsatte å lese, fortsatte å legge hånda mot bildet.

Mil etter mil

Vi møtes til en prat og en spasertur i Botanisk hage i Oslo. Randi har stått opp klokka 04 denne morgenen, og som i eventyret skal hun lenger enn langt. Hun har enda en 12 timers reise foran seg. Hun går med faste, raske skritt. Hun stråler.

– Jeg begynte å lese i boken for to-tre uker siden, ble raskt bedre, forteller hun. Klarer meg med fem-seks timers søvn, står opp samtidig med mannen min, spiser frokost og går tur med hundene. Jeg klarer å gå en mil hver dag!

Dagsplanen hennes nå ville vært helt utenkelig for få uker siden. Det som har skjedd er helt «mot normalt» og kan ikke forklares på noen rasjonell måte.

Ikke bare trykksverte

Randi går gjerne i kirken. Hun har opplevd bønnens kraft før. Men ikke på denne måten. Livet hennes fikk en kraftig opptur ved hjelp av papir, trykksverte og en ganske stor dæsj med kraft fra Oven. At en bok med en avfotografert hånd skal ha helbredet kroppen hennes på 180 centimeter er ikke logisk. Det knaker i topplokket for den som er vant til at 2+2 skal bli 4 og ikke 5.

Randi er utdannet hjelpepleier og har vært i helsevesenet i flere tiår. Nå ønsker hun å erobre tilbake livet, inkludert arbeidslivet.

– Min største drøm i mange år var å ikke ligge på sofaen, nå er jeg knapt hjemme, sier hun og ler. Arbeidsdagene hennes starter gjerne klokka fem om morgenen, hun har mye å ta igjen.

FØLGESVENN: Randi kjente det strømmet varme inn i kroppen da hun la hånda si mot den avbildede hånda i boken.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15