Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ble gravid etter forbønn på Telekirken

illustrasjonsfoto

Jeg vil takke for forbønnen vi fikk onsdag den 12. august i år. Min mann ringte Telekirken, men var litt skuffet fordi han ikke fikk sagt hva vi ønsket forbønn for. Han presenterte seg bare og sa at han ringte på vegne av seg selv og sin kone. Grunnen til at vi ønsket forbønn var at vi har prøvd å få barn i åtte måneder uten resultat.

Vi har fått legehjelp, men ettersom ingenting er galt med oss, har heller ikke behandling nyttet. Legene ga oss et forsøk med stimulerende medisiner for å få ekstra gode egg-celler. Men før vi prøvde denne metoden, ringte vi Telekirken. Og hva skjer? Jeg er blitt gravid! Det viser seg at vi ikke trenger å si hva vi trenger helbredelse for – bønnen din virker uansett!

Vi vil takke dere for at dere har konseptet Telekirken og for forbønnene. Men mest av alt takker vi Jesus for at han hører bønnene våre!

Ønsker du å bli helbredet? Ring 
Telekirken. Vi har møter hver onsdag gjennom hele året.

Telekirken har ikke noe med TV eller parabol å gjøre. Det er kun en telefontjeneste hvor du ringer nr. 820 43 230 fra fasttelefon eller mobil. Du kan ringe fra hvor som helst – fra hjemmet, fra hytte eller bil. Du kommer da rett inn i kirken hvor det er plass til 120 gjester. Her underviser jeg om helse og frelse og ber for de som lytter på. Du kan være helt anonym og trenger ikke å si et ord.

Tidspunkt: onsdag kl. 20.00– 20.30 og kl. 21.00 – 21.30. Vi åpner linjene fem minutter før møtet starter. Telefonnmummer: 
820 43 230


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15