Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
En uventet velsignelse

Velsignelse: Allaug og Thorleif Høynes for'an bilen de fikk i gave samme dag som Svein-Magne ba for MJLs givere. Bilen var gått bare 45 000 KM.
Samme dag som Svein-Magne Pedersen ba spesielt for giverne av en sommergave til Misjonen Jesus Leger, opplevde to av giverne en høyst uventet velsignelse. Thorleif og Allaug Høynes trodde nesten ikke sine egne ører da de fikk en lenge etterlengtet bil til en verdi av rundt 80 000 kroner i gave.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

I forrige nummer av Legedom lovet Svein-Magne Pedersen at på to utvalgte datoer, skulle han be spesielt for dem som støttet misjonen med en sommergave.

«Ønsker du å ha en god ferie, gi først til Guds rike, og forvent at Gud skal velsigne deg på ferien. Du vil få en bedre ferie ved å gi – og så dra. Jesus sa: ’Søk først Guds rike’,» skrev Svein-Magne Pedersen på girovedlegget.

«Jeg vil be om at din gave skal være med på å utløse Guds kraft til helse og fremgang for deg og din familie på alle områder i livet. Jesus indikerer dette ved å si: ’Den som gir, han får’. Å gi er et privilegium,» forklarte han.

Provosert

En sørlandsavis sørget for mye kritisk oppmerksomhet rundt evangelistens ønske om å be for giverne, og debatten gikk friskt for seg på avisens nettsider. Det var ikke første gang denne avisen skapte kritisk debatt omkring Misjonen Jesus Leger og Svein-Magne Pedersen. All kritikken provoserte Thorleif og Allaug Høynes kraftig.

– Jeg har selv opplevd å bli helbredet av Gud for mange år siden, så helbredelser er ikke bare noe vi tror skjer, det er noe vi vet skjer. Vi har også møtt Svein-Magne personlig, og vet at han er en vanlig mann, med et vanlig hus og et vanlig liv. Det er så dårlig gjort å kritisere ham hele tiden. Jeg ble så provosert over at de skrev så mye stygt om ham, forteller Thorleif.

Støtteerklæring

Han og kona bestemte seg for å demonstrere sin støtte til Svein-Magne ved å kjøre hjem til ham, og personlig gi ham sommergaven på 300 kroner til MJL, som var det beløpet han hadde anbefalt på giroen.

– Vi har aldri støttet ham økonomisk tidligere, dette så vi på som en ren støtteerklæring, forklarer de.

– Gud skal velsigne dere, sa Svein-Magne til dem da de besøkte ham hjemme.

Og velsignelsen lot ikke vente lenge på seg. Ekteparet Høynes driver eget male- og rengjøringsfirma, og er nødt til å ha varebil med kun to seter i forbindelse med jobben. Siden de har fire barn og ni barnebarn, har de lenge ønsket seg en bil med flere seter, for blant annet å kunne ta med seg barnebarna ut på tur, og å hjelpe til med å kjøre barn til skolen, forteller de. Selv om de ønsket seg bil, syntes de likevel ikke de kunne ta seg råd til det.

Det var ingen spøk

Den dagen Svein-Magne ba spesielt for giverne, var Thorleif på jobb hos en fast kunde, som skulle selge bilen sin.

– En bilforretning hadde lovet å komme og hente bilen hans og selge den for ham, men det drøyde ut i flere dager uten at han hørte fra dem. Plutselig sier han til meg at nei, nå kan heller dere få bilen, forteller Thorleif.

– Først trodde jeg det måtte være en spøk, sier han.

Men det var ingen spøk, og nå står en 2000-modell Mazda 323 i gården sammen med varebilen hos familien Høynes i Kristiansand. Lignende biler står annonsert i prisklassen fra rundt 70 000 og opp til 100 000 kroner.

– Nå er barna og barnebarna storfornøyde, forteller Thorleif og Allaug.

- Var dette et bønnesvar?

– Man kan jo ta det som man vil, men det skjedde den dagen Svein-Magne ba, og det passet jo greit. Jeg holder en knapp på at det hadde med det å gjøre, smiler Thorleif Høynes.


Publisert:
2007-11-28


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2007

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15