Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
En uventet velsignelse

Velsignelse: Allaug og Thorleif Høynes for'an bilen de fikk i gave samme dag som Svein-Magne ba for MJLs givere. Bilen var gått bare 45 000 KM.
Samme dag som Svein-Magne Pedersen ba spesielt for giverne av en sommergave til Misjonen Jesus Leger, opplevde to av giverne en høyst uventet velsignelse. Thorleif og Allaug Høynes trodde nesten ikke sine egne ører da de fikk en lenge etterlengtet bil til en verdi av rundt 80 000 kroner i gave.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

I forrige nummer av Legedom lovet Svein-Magne Pedersen at på to utvalgte datoer, skulle han be spesielt for dem som støttet misjonen med en sommergave.

«Ønsker du å ha en god ferie, gi først til Guds rike, og forvent at Gud skal velsigne deg på ferien. Du vil få en bedre ferie ved å gi – og så dra. Jesus sa: ’Søk først Guds rike’,» skrev Svein-Magne Pedersen på girovedlegget.

«Jeg vil be om at din gave skal være med på å utløse Guds kraft til helse og fremgang for deg og din familie på alle områder i livet. Jesus indikerer dette ved å si: ’Den som gir, han får’. Å gi er et privilegium,» forklarte han.

Provosert

En sørlandsavis sørget for mye kritisk oppmerksomhet rundt evangelistens ønske om å be for giverne, og debatten gikk friskt for seg på avisens nettsider. Det var ikke første gang denne avisen skapte kritisk debatt omkring Misjonen Jesus Leger og Svein-Magne Pedersen. All kritikken provoserte Thorleif og Allaug Høynes kraftig.

– Jeg har selv opplevd å bli helbredet av Gud for mange år siden, så helbredelser er ikke bare noe vi tror skjer, det er noe vi vet skjer. Vi har også møtt Svein-Magne personlig, og vet at han er en vanlig mann, med et vanlig hus og et vanlig liv. Det er så dårlig gjort å kritisere ham hele tiden. Jeg ble så provosert over at de skrev så mye stygt om ham, forteller Thorleif.

Støtteerklæring

Han og kona bestemte seg for å demonstrere sin støtte til Svein-Magne ved å kjøre hjem til ham, og personlig gi ham sommergaven på 300 kroner til MJL, som var det beløpet han hadde anbefalt på giroen.

– Vi har aldri støttet ham økonomisk tidligere, dette så vi på som en ren støtteerklæring, forklarer de.

– Gud skal velsigne dere, sa Svein-Magne til dem da de besøkte ham hjemme.

Og velsignelsen lot ikke vente lenge på seg. Ekteparet Høynes driver eget male- og rengjøringsfirma, og er nødt til å ha varebil med kun to seter i forbindelse med jobben. Siden de har fire barn og ni barnebarn, har de lenge ønsket seg en bil med flere seter, for blant annet å kunne ta med seg barnebarna ut på tur, og å hjelpe til med å kjøre barn til skolen, forteller de. Selv om de ønsket seg bil, syntes de likevel ikke de kunne ta seg råd til det.

Det var ingen spøk

Den dagen Svein-Magne ba spesielt for giverne, var Thorleif på jobb hos en fast kunde, som skulle selge bilen sin.

– En bilforretning hadde lovet å komme og hente bilen hans og selge den for ham, men det drøyde ut i flere dager uten at han hørte fra dem. Plutselig sier han til meg at nei, nå kan heller dere få bilen, forteller Thorleif.

– Først trodde jeg det måtte være en spøk, sier han.

Men det var ingen spøk, og nå står en 2000-modell Mazda 323 i gården sammen med varebilen hos familien Høynes i Kristiansand. Lignende biler står annonsert i prisklassen fra rundt 70 000 og opp til 100 000 kroner.

– Nå er barna og barnebarna storfornøyde, forteller Thorleif og Allaug.

- Var dette et bønnesvar?

– Man kan jo ta det som man vil, men det skjedde den dagen Svein-Magne ba, og det passet jo greit. Jeg holder en knapp på at det hadde med det å gjøre, smiler Thorleif Høynes.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15