Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
40 frelst i Varangerbotn

BØNN FOR SYKE: Svein-Magne ber for de syke på Varangerbotn Samfunnshus.
Folk kom fra hele Øst-Finnmark for å høre og bli bedt for av Svein-Magne Pedersen som helgen 2. – 3. juni helbredelsesmøter på Varangerbotn Samfunnshus. 40 ble frelst og ti talls ble helbredet. Gud viste sin nåde og kjærlighet til folket i Øst-Finnmark.

Tekst og foto: Johan Hovda

I 2001 og 2002 holdt Svein-Magne helbredelsesmøter på tolv forskjellige steder i Nord-Troms og Finnmark. Dette førte til at hundrevis søkte frelse. Finnmarkingen var åpne for budskapet om en Gud som bryr seg om dem, frelser og helbreder. Folk kom fra hele Øst-Finnmark

I lengre tid har det ligget på Solveig og Svein-Magnes hjerter å besøke Finnmark igjen. Det var Austertana Misjonsmenighet sammen med lokale krefter fra Tana Pinsemenighet som stod bak det vellykkede arrangementet.

– Vi la møtene til samfunnshuset i Varangerbotn for det har plass til mest folk, samt er et sentralt knutepunkt i Øst-Finnmark, forteller pastor Malvind Børresen.

Bygda Varanagerbotn i Nesseby kommune ligger sentralt til med Berlevåg og Båtsfjord i nord, Vadsø og Vardø i øst, Kirkenes og Bjørnevann i sør-øst og Karasjok og Kautokeino i sør. Nesseby sammen med nabokommunen Tana er tospråklige kommuner med blanding av norsk og samisk befolkning.

– Jeg er svært fornøyd med oppmøtet på helbredelsesmøtene, sier pastoren glad. – Det kom folk fra hele Øst-Finnmark, samt noen fra Vest-Finnmark, Troms og Finland.

Solveig og Svein-Magne var svært glade for å se finnmarkingen igjen. Og de fikk innpass hos folket som var forventningsfulle og spente til møtene. De tre krefter

I helgen forkynte Svein-Magne om de tre krefter. Den første kraften er den menneskelige kraften som kan virke både godt og ondt. Svein-Magne nevnte undersøkelser av psykopati i Norge. Han viste også til eksempler som mor Teresa og Hitler som representerte gode og negative krefter blant mennesker.

Den andre kraften er djevelens kraft. Svein-Magne var snar til å påpeke at djevelen bare har kraft i mørke og ingen kraft der Jesu navn er sentralt. Svein-Magne advarte mot å være i befatning av okkulte krefter, og å la seg påvirke og influere av disse. Han viste til at Bibelen hadde et totalforbud mot all kontakt mot det okkulte. Han advarte folk mot å la seg behandle av slike som ikke har en klar bekjennelse av Jesus som frelser og helbreder.

– Den tredje kraften er Guds kraft, som en finner i sin klareste form i evangeliene, sa Svein-Magne før han gav en grundig undervisning om hvordan en kan oppleve denne kraften i sitt personlige liv.

– Guds kraft er i evangeliet og Guds kraft er mektig til å både frelse, sette det fri og helbrede deg.

Svein-Magne viste til en rekke eksempler på hvordan mennesker kan få oppleve Guds kraft i sine liv, før han fortalte historien om hvordan Guds kraft til helbredelse hadde blitt forløst til tusener gjennom hans virke og tjeneste.

Guds helbredende kraft forløst over Norge

Det hele startet da han ble invitert til Lønning Direkte i 1995. Her fikk han anledning til å be for helbredelse til syke over hele landet. Telefonstormen dagene etterpå på TV 2, viste at det var stor interesse for emnet.

Det ble nærmest et folkekrav om et nytt program om helbredelse, og siden har det blitt flere TV programmer. Disse programmene har vært med å gjøre det mer åpent å be med folk til helbredelse. Tankegangen er snudd til det positive angående helbredelse. I dag er det en helt vanlig praksis å be for syke, noe som ikke var fullt så vanlig tidligere.

40 søkter frelse

– Jeg kjenner finnmarkingene som et frimodig folk som ofte sier hva de mener og går rett på sak, oppmuntret Svein-Magne.

– Hvorfor ikke være like rett fram og frimodige når det gjelder livets viktigste valg. Overgi hele deg til Jesus, la han ta styringen i livet ditt og du vil komme til himmelen, oppmuntret Svein-Magne. Og finnmarkingene gav respons på budskapet. I løpet av helgen ble det registrert 40 frelsessøkende. Nesten halvparten kom fra Nesseby, ti kom fra nabokommunen Tana, og resten kom fra bygder og byer i Øst-Finnmark.

Helbred de syke

Finnmarkingene hadde god tro på helbredelse og de ventet tålmodig i forbønnskøen i tro og forventning på hva Gud ville gjøre. En dame sa det slik:

– Jeg har tro på han Svein-Magne og at Gud vil helbrede folk.

Denne folkelige uttalelsen er bare et av mange typiske eksempler på troen som finnes hos folk på Svein-Magnes møter.

Svein-Magne er en frimodig Herrens tjener som tar Gud på ordet, bokstavelig talt. Han henviser ofte til det Jesus sa: «Helbred de syke.» Derfor ber han for folk hele uken på forbønnstelefon, for syke på kontoret og på helbredelsesmøter i helgene. Varangerbotn var ingen unntak og Svein-Magne ba for de syke mange timer hver kveld. Spesielt mange med dårlig hørsel ble helbredet. På søndagskvelden var det fire stykker som vitnet om at øresusen har forsvunnet og at de nå kan høre bra.

Josef Buljo fra Kautokeino falt av snøscooteren i fart og skadet skulderen. Han har slitt med dårlige skuldre og nakke siden ulykken i november. – Hver gang jeg er på jobb kjenner jeg smerter i nakken og skuldrene, forteller han.

På møtet fikk han forbønn.

– Jeg merket at smertene forsvant både i skulder og nakke. Nå er jeg helt fin, forteller han etter forbønnen og gleder seg til å komme hjem igjen. Det ble bedt for en rekke behov på møtene. Og etter hvert som folk ble helbredet, gav de sitt vitnesbyrd til trosoppmuntring for de som hørte på.

Godt fornøyd

Pastor Malvind Børresen og Olaug Seljenes som var sentrale personer i arrangementet var glade og takknemlige for det Gud gjorde i møtene.

– Svein-Magne er hjertelig velkommen tilbake for å holde nye møter her i Finnmark, og vi håper han kommer tilbake.

– I menigheten har vi mange flotte, gode og varme omsorgspersoner. Vi legger vekt på kjærligheten mennesker i mellom. Nå blir det spennende å se hva som skjer fremover, sier pastor Børresen entusiastisk.

BLANT SAMER OG NORDMENN: Svein-Magne sammen med Ann Christine M. Hansen og pastor Malvind Børresen. På mandag etter møteserien besøkte de et sjøsamisk museum ved Varangerfjorden. Svein-Magne har i en årrekke støttet misjonsarbeid blant urbefolkningen i Canada, blant annet til indianerstammen Stall of Nation sør for Vancouver. Han ønsker å nå ut til urbefolkningen med evangeliet. På møtene var det flere samer som søkte frelse, samt mange som opplevde helbredelse. Børresen er svært fornøyd med arrangementet. – Nå gleder vi oss å ta fatt på oppfølgningsarbeidet av 40 personer, hvorav nesten samtlige er bosatt i Øst-Finnmark, sier den entusiastiske pastoren.

HELBREDET I SKULDEREN: Josef Buljo fra Kautokeino skadet skulderen da han falt av snø-scooteren. Men på helbredelsesmøtet ble han helbredet av Jesus.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15