Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Britt-Aina slet av en sene i skulderen
- ble helbredet per telefon

LITT STA: Britt-Aina Josefsen vegret seg for å operere den skadede skulderen.
Svein-Magne ba for Britt-Aina over telefonlinjen, og hun ble bra.

Det var en vakker junidag i 2002 at Britt-Aina Josefsen skulle rydde utenfor huset sitt i Bjerkvik utenfor Narvik. Snøfreseren sto fortsatt der og forstyrret sommeridyllen. Britt-Aina fant ut at det var på tide å flytte på monsteret. Hun skjøv den foran seg i god fart helt til den tørnet mot ei trerot.

– Jeg gikk rett i kne. Det gjorde forferdelig vondt i den venstre skulderen, forteller nordlendingen.

De neste månedene ble preget av store smerter, søvnløshet og tre–fire uker med sykmelding. Jeg kunne ikke løfte armen, hadde veldig begrenset bevegelighet. Smertene var konstante, jeg trodde jeg skulle bli sprø av smerter og søvnløshet. Paralgin Forte hjalp ikke det spøtt. Ingen ting hjalp, sier hun.

Tilbudt operasjon

MR tatt i Bodø viste at en sene var avslitt. Hun ble satt opp til operasjon ved Narvik sykehus, men vegret seg da hun fikk beskjed om at hun ikke hadde noen garanti for å bli kvitt smertene likevel.

– Jeg er nok litt sta, ville la operasjon bero litt, forteller hun lattermild. Britt-Aina fikk en vurdering også ved sykehuset i Tromsø med samme konklusjon og anbefaling som i Bodø.

På senhøsten var hun så sliten og lei av hele armen at hun ringte til Svein-Magne Pedersen. Jeg opplevde ikke noe spesielt da vi snakket sammen og ba over telefon.

Tipptopp

Ettersom dagene gikk ble hun bedre og bedre i skulderen, etter tre–fire dager var smertene vekk, etter to–tre måneder var hun helt bra. Siden har Britt-Aina vært tipptopp i skulderen. – Det er fantastisk å være bra!

De neste tolv månedene fikk hun flere brev og telefoner fra sykehusene med tilbud om operasjon. – Jeg fortalte fastlegen hele historien. Han hadde ikke stort å si.

Britt-Aina løfter mer enn gjerne armen rett mot taket. Men det er en ting hun ikke gjør: Flytter på en snøfreser en vakker sommerdag i Nord-Norge.

TIPPTOPP: Britt- Aina Josefsen viser mer enn gjerne hvor god hun er blitt i armen.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15