Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Sykdommene og plagene som gikk rett vest

OPPLØFTET: Kitty Kallekleiv har fått en bedre hverdag etter at hun ble kvitt grå og grønn stær.
Svein-Magne Pedersen har hatt en rekke møter i Hordaland i 2007. I mai og juni var han i Nordhordlandshallen, Knarvik. Cirka 1000 personer var innom, av disse ble 70 personer kristne.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

De lokale arrangørene med Randi Øksnes i spissen gjorde møtene kjent ved å dele ut løpesedler og blader. Videre hadde de hengt opp plakater og bannere. Sammen med jungeltelegrafen gjorde dette at eksempelvis 140 personer satt og ventet på predikanten en drøy time før junimøtene startet.

De 70 personene som ble kristne fikk litteratur og ble invitert til oppfølgingsmøte. Her følger noen gla’meldinger fra vestlendinger som fikk hjelp til kropp og sjel.

Trenger ikke hjemmehjelp!

– Dette er himmelsk! Eg e så takknemlig, priser Gud, kan bare takke og takke, sier en begeistret Ågot Haugland (77) fra Bergen. Hun har hatt fibromyalgi i drøyt 20 år.

– Det verket overalt, jeg orket ingen ting. Det var et ork eksempelvis å ha folk på besøk. De første to ukene etter at hun fikk forbønn var hun skikkelig dårlig. Hun tenkte at hun kanskje ble verre før hun ble bedre. Og ganske riktig. Da de to ukene var gått, var plagene borte.

En tid før dette hendte hadde Ågot søkt om å få hjemmehjelp. Like etter at helsa hennes ble helt forandret ringte hjemmesykepleien og tilbød hjelp.

Da svarte hun: – Jeg behøver ingen hjemmehjelp, jeg har vært hos en helbreder og har kommet meg!

Stæren er vekk

Kitty Kallekleiv fra Isdalstø har hatt grå stær og litt grønn stær i omtrent to år. Legen hennes sa at det ikke var noe å gjøre med. Hun kunne ikke forsone seg med tanken, og søkte derfor hjelp hos predikanten fra nord. Under helbredelsesmøtet var det som om hinnen som hadde ligget over øynene hennes plutselig ble vekk.

– Jeg ser veldig godt, sier Kitty begeistret. Det er veldig godt, jeg er takknemlig og oppløftet, sier 80-åringen. – Jeg har irritert meg over å ikke se klart fordi jeg leser mye. Det var en opplevelse, det er så herlig, sier hun glad. Kitty har vært hos øyespesialist i etterkant.

– Du har verken grå eller grønn stær, konkluderte legen.

80-åringen kan også fortelle at hørselen på det venstre øret er blitt bedre etter at hun fikk forbønn.

– Jeg hører mye på radio, så det er lett å merke at hørselen er bedre. Det som har hendt har med Svein-Magnes bønn å gjøre, sier en munter vestlending.

Slitasjegikten som forsvant

– Ja, jeg er blitt bra i ryggen av slitasjegikt, forteller Malfrid Årvik fra Selje i Nordfjord. – Jeg kjente en veldig varme og vibrering da jeg ble bedt for. Siden har jeg ikke vært plaget, forteller hun tilfreds.

Malfrid fikk påvist slitasjegikt under en MR-undersøkelse i 2003, og har siden vært hos både kiropraktor og fysioterapeut uten at det monnet. Men forbønn gjorde susen. Hun og ektefellen kjørte i seks timer for å komme seg på møte. Både hun og mannen, Erling, valgte å bli kristne.

– Vi har lengtet, har ønsket dette lenge, forteller ekteparet.

Kvitt krykkene

– Det e utrolig! Eg e så bra!

Karin Smith Matre har gått med hoftebetennelse i ett og et halvt år og var mye avhengig av krykker. Alle typer bevegelser forårsaket smerter. Karin har vært sykmeldt fra jobben på et fiskemottak i et halvt år.

– Smertene økte under forbønnen, forteller hun. Men etter å ha gått cirka 100 meter bortover parkeringsplassen var det som om noe ble dratt vekk og ut, smertene ble borte!

Hun reiste hjem til Sogn med stjerner i øynene. Krykkene har ligget ubrukt siden.

FORSØKET VERDT: Karin Smith Matre kan lykkelig løfte krykkene over hodet og gå for egen maskin.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15