Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kjørte 70 mil for å bli helbredet for prolaps

Fri fra prolaps: Liv Grete og Åsmund Olsen er glade for at de tok turen til Stokke. Foto: Svein-Magne Pedersen
Liv Grete og Åsmund Olsen reiste 70 mil for å komme på helbredelsesmøte på The Rivers sommerstevne på Stokke ved Tønsberg. Det angrer de ikke på. Røntgenbilder fra et røntgensenter i Ålesund viser nå at den fem år gamle prolapsen er kommet bort! Men størst av alt – hun ble frelst på møtet! Ekteparet så annonsen for møtene i bladet Legedom, pakket kofferten og dro 70 mil for å komme på helbredelsesmøtet på The River, lørdag den 7. juli. Evangelist Svein-Magne Pedersen skulle tale på åpningsmøtet.

Liv Grete og Åsmund Olsen reiste 70 mil for å komme på helbredelsesmøte på The Rivers sommerstevne på Stokke ved Tønsberg. Det angrer de ikke på. Røntgenbilder fra et røntgensenter i Ålesund viser nå at den fem år gamle prolapsen er kommet bort! Men størst av alt – hun ble frelst på møtet!

Ekteparet så annonsen for møtene i bladet Legedom, pakket kofferten og dro 70 mil for å komme på helbredelsesmøtet på The River, lørdag den 7. juli. Evangelist Svein-Magne Pedersen skulle tale på åpningsmøtet.

For to år siden hadde Åsmund vært på et helbredelsesmøte med Svein-Magne i Betel, Trondheim. Her ble han frelst. Liv Grete var ikke med på dette møtet. Hun kom både syk og ufrelst til møtet på Stokke.

For fem år siden begynte Liv Grete å få nakkesmerter. Hun slet det på seg på grunn av hardt arbeid. Røntgenbildene fra St. Olavs sykehus i Trondheim viste en alvorlig prolaps høyt oppe i nakken. Legene sa at hun egentlig skulle ha operasjon, men på grunn av hovednerven opp til hodet lå så nært prolapsen, turde de ikke operere henne. Hver dag i fem år spiste Liv Grete Paralgin Forte smertestillende tabletter.

– Legene sa til meg at jeg aldri ville komme til å bli bra. Behandlinger hos fysioterapeut hjalp heller ikke. Jeg gikk med daglige smerter i nakken. Mitt eneste håp var Gud, sier Liv Grete ettertenksomt.

Under frelsesinnbydelsen rakte hun, sammen med elleve andre, opp hånda. Hun tok imot tilbudet om evig liv, ba frelsesbønnen og kom frem for å få oppfølging. Verdens største under hadde skjedd med smølakvinnen.

Bønnesvar

Denne kvelden var det mange som hadde trukket kølapp for helbredelse. Et stykke ut på kvelden var det Liv Gretes tur. Men før hun søkte fysisk helbredelse, søkte hun, sammen med elleve andre åndelig helbredelse. Så er det tid for forbønn for syke. Et stykke ut på kvelden er det Liv Gretes tur.

Svein-Magne ber for Liv Grete. Og så begynner ting å skje.

– Jeg kjenner en varme som strømmer inn i nakken min. Nå er nakkesmertene borte! sier smølakvinnen overrasket og glad.

Et par dager senere dro Liv Grete og Åsmund hjem. Det ble en festreise hjem til Smøla for paret.

– Vi fikk det vi kom for, sier Åsmund takknemlig. Liv forteller at hun var til legesjekk på sykehuset i Kristiansund et par uker etter møtet i Stokke. Legene hadde lest brevet fra sykehuset i Trondheim og visste om hennes uhelbredelige prolaps. MR-røntgen viste nå at hun ikke lenger hadde prolaps. De sylskarpe røntgenstrålene viste at det ikke lenger fantes antydning til prolaps i nakken.

– Jeg fortalte legene at jeg hadde vært på møte med evangelist Svein-Magne Pedersen og fått forbønn av ham. Legene der fortalte at de kjente til flere pasienter som hadde vært hos ham og blitt helbredet, sier Liv Grete lykkelig. Nå kan hun snu på hodet smertefritt.

– Legene kunne ikke forklare hva som var skjedd. De var stumme. De smertestillende tablettene som jeg før måtte bruke hver dag, har jeg nå skyllet ned i klosettet, sier en glad 46-åring fra Smøla på telefonen seks uker etter miraklet.

Legedom


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15