Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Karl Helmer ble helbredet på The River:
-Nå kan jeg høre fuglesangen!

God hørsel: Karl Helmer Karlsen fikk god hørsel da Svein-Magne ba for ham på The River. Foto: Svein-Magne Pedersen
Ulykken har forfulgt Karl Helmer Karlsen, opprinnelig fra Skjervøy i Nord-Troms. Han kom på helbredelsesmøtet på The River den 7. juli med en grusom sterk øresus og en smertefull kjeve. Nå ville han ha forbønn av Svein-Magne Pedersen. Lidelsen begynte i 1980 da en pickup lastebil kjørte over hodet hans.

Hjelmen reddet Karl Helmers liv. Men han fikk hodeskader. Dette førte til øresus. Den ble sterkt forverret da et stormkast en gang i 1991 kastet ham en meter opp i lufta og snudde ham opp-ned. Med stor kraft kom han ned på nakken mot støtfangeren på bilen sin og pådro seg både nakke- og kjevesleng.

Øresusen tok nesten knekken på hørselen. At Karl Helmer i en årrekke har vært kjørelærer for de som skulle ta kjørekort for motorsykkel og kjørte i høy hastighet på bane uten ørebeskyttelse, forverret øresusen.

– Jeg holdt på å bli gal av øresusen og tenkte på å ta livet mitt, sier 43-åringen. – I fallet mot støtfangeren ble kjeven vridd og presset inn mot hammeren inne i øret. Smertene var nesten uutholdelige, og jeg måtte spise en mengde smertestillende tabletter, sovemedisin og muskelavslappende tabletter. Dette førte til en ytterligere svekket hørsel. Jeg var nesten døv på det høyre øret og hørte dårlig på det venstre, sier Karl Helmer på ekte tromsdialekt.

– To uker før jeg kom på møtet på The River, fikk jeg vite at jeg hadde fått anbefalt uføretrygd av min kiropraktor, lege og A-etat, sier ulykkesfuglen.

En ny mann

Nå var det Guds tur til å snu opp-ned på tromsværingen.

Karl Helmer søkte frem til forbønn, og Svein-Magne ba for ham. Plutselig kunne han høre normalt: – Takk Jesus! Takk Jesus! Nå hører jeg normalt, roper han av glede så alle i salen kunne høre det. Folk i salen jubler og klapper i hendene.

Så var det kjeven. Guds kraft rørte også ved den. I 16 år hadde han ikke kunnet åpne kjeven uten store smerter. Kjeven var skakkjørt, derfor åpnet han den alltid skjevt. En kiropraktor sa til ham: «Kjeven din er ødelagt.» Han kunne ikke hjelpe ham. Under forbønnen rettet Gud opp kjeven. Plutselig kunne han åpne munnen normalt – helt opp.

– Se hva jeg kan gjøre nå, jeg kan åpne munnen! Det er ikke vondt lenger! Takk Jesus, takk Jesus! Igjen stor jubel i salen.

Halvannen måned etter møtet på The River er Karl Helmer like god:

– Alle lyder har forsterket seg etter møtet på The River. Dette fordi jeg har fått kjempegod hørsel. Nå kan jeg endelig spise hva som helst. Det kunne jeg ikke de 16 årene kjeven var ødelagt. Jeg har ikke spist et eple alle disse årene, for det ville ha forsterket kjevesmertene. Jeg er smertefri og fri den forferdelige øresusen. Nå har jeg det endelig godt!

Han tenker seg om og så kommer det:

– Nå kan jeg til og med høre fuglesangen som jeg ikke har hørt siden 1991!

Legedom


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15