Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Judith og Rita fikk hjelp:
Øresus forsvant, blødning stoppet!

Judith Osborne Egeland fra Oslo fikk store problemer med øresus (tinnitus) for et drøyt år siden.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Judith Osborne Egeland fra Oslo fikk store problemer med øresus (tinnitus) for et drøyt år siden.

– Det kom helt plutselig, minnet om boring i betong og var grusomt!

Judith kom til møtet på Blindern/Universitetet i Oslo i februar 2007 sammen med en venninne. Hadde det ikke vært for venninnen, så hadde hun nok ikke kommet, men heldigvis ble hun med.

– Da Svein-Magne stakk fingeren i det venstre øret, kjente hun en vibrasjon i hodet, og så ble det helt stille. Øresusen forsvant!

– Jeg er helt bra. Det er stille, det er fred, Guds fred! Dette var absolutt verdt et forsøk, sier Judith tilfreds. Møtet ble arrangert av Ny Generasjon.

Rita Myhre fra Oslo har fått hjelp fra Misjonen Jesus Leger flere ganger.

I 2003 gikk hun med langvarige blødninger som lett dukker opp i overgangsalderen. Å ta utskrapning var uaktuelt fordi hun er veldig allergisk mot narkose, og hun ville derfor ikke utsette seg for inngrepet. Etter tre uker med kontinuerlig blødning, ringte hun til Svein-Magne Pedersen for å bli bedt for.

– Pedersen sa til meg at blødningen ville stoppe i løpet av en dag eller to. Men han tok feil. Etter noen få timer stanset den, forteller Rita. Siden har hun ikke hatt blødninger.


Publisert:
2007-08-26


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2007

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15