Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Borghild (90) i Harstad hadde grå stær:
– No ser eg godt!

FØRSTE MØTE: Svein-Magne og Borghild Nikolaysen hadde ikke møttes tidligere.
Både TV Hålogaland og fastlegen har fått merke at Borghild Nikolaysen ble helbredet under Svein-Magnes møter i Nord-Norge.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Harstadværingen Borghild Nikolaysen har fått helt godt syn etter at hun var på helbredelsesmøte med evangelist Svein-Magne Pedersen. Hun har hatt grå stær en stund, og måtte få venninnen sin, Torill Hansen, til å lese post, bøker, aviser og blader. Hun så heller ikke folk tydelig, bare som en lett tåke eller som skygger.

– Det er han Pedersen som har gjort dette, eg e så glad! Han la hendene på øynene mine, det føltes varmt og nydelig gjennom hele kroppen. Da han tok bort hendene, så hun tydelig de som befant seg i motsatt ende av salen.

En kringkastet helbredelse

Borghild var satt opp til øyeoperasjon på Tromsø sykehus i juni 2007, men nå behøves ikke det.

– Nå ser jeg ordentlig, nå behøver jeg ingen operasjon, det er sikkert. Jeg leser aviser nå! Den spreke 90 åringen var hos lege en uke etter forbønnen. Borghild fortalte at hun hadde vært på møte og fått forbønn. Da sa legen: « Det er mer mellom himmel og jord enn vi forstår,» og han gledet seg sammen med henne.

TV Hålogaland var til stede under møtet på Thon Hotel Harstad, og intervjuet 90 åringen da de skjønte at noe var på ferde. Reporteren utbrøt «det er fantastisk!» da han hørte historien hennes. Etter at innslaget ble sendt på TV, har Borghild fått flere hyggelige telefoner og besøk fra folk som gleder seg over det som har hendt.

Borghild på bussen

Borghild fikk forbønn også for dårlig balanse. Hun syntes det var ekkelt å gå ut blant folk på grunn av svimmelhet. Etter helbredelsesmøtet er svimmelheten helt borte. Torill Hansen forteller at de to venninnene har vært på flere byturer sammen, og når de skal til og fra, foreslår Borghild at de tar bussen i stedet for å ta taxi slik de pleide før.

– Det er imponerende, sier Torill.

– Nå klarer jeg også å vaske klær, og jeg går ut og henger dem opp selv uten å bli svimmel, sier Borghild lykkelig.

– Jeg har aldri vært så tilfreds etter noe møte som etter det med han Pedersen, sier hun, alt er fint, jeg er så glad! Det var så trivelig, så godt å møte den mannen. Hun er veldig takknemlig over det Jesus har gjort for henne.

– Jeg ber for Svein-Magne hver kveld, sier hun, og sender en varm tanke fra Harstad til Vennesla.

TO BEHOV: Borghild Nikolaysen fikk forbønn for dårlig balanse og grå stær.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15