Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
20 søkte frelse på HiA

På talerstolen forkynte Pedersen om frelse og helbredelse for hele mennesket.
- Jesus gav hele seg for hele deg, forkynte Svein Magne Pedersen til studenter i et stort auditorium på Høgskolen i Agder. 19 personer gav respons på frelsesinnbydelsen, og mange opplevde Guds kraft under forbønnen, som varte til langt over midnatt.

Tekst: Tor-Bjørn Nordgaard

I regi av studentorganisasjonen Ny Generasjon fikk Svein Magne Pedersen besøke Høgskolen i Agder i begynnelsen av mai. Studenter var invitert til seminar om helbredelse på dagtid, og til helbredelsesmøte med bønn for syke på kvelden. Godt spredt i alle kanter av det romslige auditoriet, satt mange studenter og andre interesserte og lyttet til Pedersens budskap om frelse og helbredelse for hele mennesket.

Tok imot Jesus

- Gud kan helbrede, og Han vil helbrede. Når vi ikke ser så mange mirakler som det vi leser om i Bibelen, er det ikke fordi Han har forandret Seg, men fordi vi har forandret oss. Jesus gav hele Seg for hele deg. Når vi ber, så trykker vi på mirakelknappen, og det skal vi gjøre i kveld, forkynte Svein-Magne Pedersen.

Noen undrende, noen skeptiske og noen entusiastiske blikk var rettet mot den besøkende predikanten, og han fortsatte med å forkynne at èn sykdom er verre enn alle andre: Nemlig det å være åndelig adskilt fra Gud.

Da utfordringen ble gitt om å ta imot Jesus som personlig frelser og Herre, gav 19 personer respons på at de ønsket å bli frelst. 15 av disse tok imot invitasjonen til å komme fram for å holde videre kontakt.

Hørte bedre

Flere med dårlig hørsel søkte forbønn, og en del av dem gav uttrykk for at de hørte bedre enn før, med det samme etter forbønnen. En kvinne som ikke ønsker å stå fram med navn og bilde beskrev opplevelsen slik:

- Da Svein-Magne ba for meg, kjente jeg med en gang noe som begynte å jobbe inne i ørene mine, og så merket jeg at jeg kunne høre litt bedre enn før. Andre gangen han ba hørte jeg enda mer. Etter forbønn kunne hun høre Svein Magne snakke med lav stemme til henne fra motsatt ende av podiet. Dette var hun ikke i stand til tidligere på kvelden.

Da vi snakket med henne tre uker etterpå, kunne hun fortelle at folk rundt henne merker at hun har fjernsynet lavere på enn før, og at de kan snakke lavere enn før til henne.

Langveisfarende

Mens de fleste på møtet var studenter som bor i Kristiansand, fant også en del andre veien til møtet på høgskolen. Åge Ringkjøb var trolig den som hadde lengst reisevei. Han fløy nemlig helt fra sitt hjemsted Mosjøen, kun for å få med seg dette møtet i Kristiansand.

- Da jeg så møteannonsen kjente jeg bare at dit måtte jeg, sier han.

Det pågikk forbønn til godt over midnatt, og mange gav uttrykk for at de kjente at Gud rørte ved dem og helbredet dem.

Godt spredt i alle kanter av det romslige auditoriet, satt mange studenter og andre interesserte og lyttet til Pedersens budskap.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15