Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
En uventet helbredelse:
Endelig kvitt bekkenløsning!

LA DET SWINGE: Få minutter tidligere ville denne bevegelsen skapt store smerter. Etter Svein-Magnes bønn, strømmet varmen inn i bekkenet og fikk kroppen på plass. Noe Oddrunn Olausen vet å sette pris på.
Til alt hell satt hun ikke hjemme og spiste pizza denne lørdagen i februar. Oddrunn Olausen ble med «på lasset» da venner og familie dro på helbredelsesmøte. Og ble frisk. 18 år med bekkenløsning er historie.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Oddrunn Rambjørg Olausen kom til møtet i Askøy Frimenighet sammen med familie og venner som søkte forbønn. Firebarnsmoren tenkte imidlertid ikke på sin egen helse, selv om hun hadde god grunn. I forbindelse med det første svangerskapet, 18 år tilbake i tid, fikk hun bekkenløsning, ble sykmeldt og sengeliggende. Smertene kunne være enorme.

Oddrunn visste at bekkenløsning invalidiserer mange kvinner. Noen blir aldri bra. Og det så ut til at hun kunne bli en av dem.

Etter hvert fikk paret et handikapped barn, og Oddrunns helsetilstand fikk enda større konsekvenser. Ektefellen, Arne, ble mannen som måtte stelle hjemme. Han vasket og moppet golvene, tok de tunge takene med å løfte og bære på sønnen, og hjalp Oddrun med det meste.

Overrumplet

Ekteparet skulle stikke innom møtet slik at den funksjonshemmede sønnen kunne bli bedt for. Deretter skulle de rett hjem. Heldigvis takket Oddrunn ja til forbønn da hun fikk tilbudet i samme slengen.

– De siste to ukene før møtet var jeg skikkelig dårlig, forteller Oddrunn. Hun hadde store problemer med å fungere på jobben, og kom seg verken ut eller inn av bilen på vanlig måte. Å stå opp av senga var også en krevende manøver.

– Da Svein-Magne ba, kom en varme inn i bekkenet, og jeg merket at noe kom på plass, forteller hun. Siden møtet den 10. februar har hun beveget seg helt uten smerter.

– Det var eg som fekk mirakelet! utbryter Oddrunn glad.

Hun og mannen er pastorer for menigheten «Håpet» i Bergen. De har sett andre bli helbredet. De trodde at en dag skulle det bli deres tur.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15